paulina.pro
Fanka BB :)
Wisieńka- ja ruchy też już wyczuwam od jakiegoś tyg. a szczególnie po jedzonku lub czymś słodkim:-), płeć może poznam w poniedziałek bo mam wizytę, ale ja obstawiam dziewczynkę:-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No właśnie chyba my też będziemy "zaręczeni latami". Mi się po prostu nie spieszy, chociaż wolałabym wyjść za mojego zanim ten dobije do....40stki.Aelreda- zaręczyliśmy się 13.10.2006r. a ślub był 15.09.2007r.:-), czyli jedenaście mies.
termin ślubu zależy od was, każdy go bierze jak mu pasuje- niektórzy są zaręczeni latami:-)
Nic mi nawet nie mów o jedzeniu.....ja czekam aż mój w końcu wybierze się na posiedzenie...musi próbkę do sanepidu zabrać na książeczkę. I czekam tak ciągle, a sama chcę być czco do badań i tak mnie mój męczy drugą godzinę. A mnie żołądek od środka zżeraaa....biorę sie za obiad-u mnie dziś na slodko-racuszki z jablkami posypane cukrem pudrem![]()