• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
pysia hmmmm, własnie zastanawiam si jak to zrobić. Może dam mu zakaz po jutrzejszej wywiadówce. Chociaż słaby pomysł/
Posprzatałam i ide zasłużenie poleżakowac.Do potem

AELREDA- szkoda ze tak wyszlo ...

PYSIA- smacznego :)

MEDE- zmień suwaczek sobie na ciążowy :))ten z owulka juz Ci nie potrzebny :)

WISIEŃKA- milego lezakowania :)

ja pije kawe i potem po Zunie jade ..

WISIENKA odpoczywaj kochana, zasluzony odpoczynek :))) a tego syna to chyba pasuje puscic na impreze :)
MAMA dzieki juz po. Zjadlam 2 talerze zupy o matko teraz ruszac sie nie moge

Ahh w ogóle, byłam też przy okazji wyników w Rossmanie, i tak kupiłam taką fioletową biedronkę-masażer. Teraz mój przede mną ucieka, bo latam za nim z tą biedronką.

MAMA dzieki za pozdrowienie od pszczolki tez ja pozdrow. Niech wraca do nas :))))
JOS wlasnie mialam zwrocic uwage ASINKOWI z tym kocurkiem hi hi ale nie odwazylam sie :)

PYSIA- mam nadzieje ,ze Pszczoleczka juz niedlugo do nas wróci-bo u nas i wsparcie i zrozumienie i masa &&&&&&&&&&& i....racuchy :)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry