• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hej hej jestem :-)

Syn mi wtedy na złość zrobił, bo on mnie wcześniej pytał jak ma ten bigos podgrzać - a ja się oburzyłam (jak to ja) i mu na to "No nie wiem ... spróbuj suszarką"
:-D :-D :-D

reklama
Chciałam sobie zmienić sygnaturę, ale nie chce mi się wgrać, ponieważ jest za duży plik. Patrząc na niektórych sygnaturki, to jest to dziwne:szok:

KOCUREK- Ja czesem tez mam takie odpowiedzi :):))

PYSIA- naszlo mnie ne Lejsy cebulowe-jak odbiore Zuze to zajade do sklepu-dooopa mi dzis peknie tyle zjadlam...
a Pszczolka mam nadzieje ,ze uslyszy nasze nawolywanie ,zeby wrócila i Palemka i Gwiazdeczka i Wiolka..........
wracać dziewczyny !!!!

jade po Zuze :)

asionek : no popedzilas z wyobraznia. zreszta tak jak kocurek Hehehhehe
swoja droga to chcialabym zobaczyc i mine sprzataczki i kocurka hahahahahhaha:-)

MAMA ja dawno chipsow nie jadlam ho ho ho. Kup i dla mnie o smaku smietanki ze szczypiorkiem czy jakos tak :)
ASIONEK ja po obiedzie i ledwo sie tocze ;D

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry