• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Witam sie...
Ja juz z pracy, leze przejedzona, bo zroilam za duzo obiadu i z Adrianek upchnelismy w siebie :))

Jakies zaciazone?

made oszczędziłas tę drugą kawe żeby wypić z nami????? :-) A którego dnia wyszły Ci pierwsze dwie kreski na owu???? Bo mi sie rachunki nie zgadzają ...... Moim skromnym laickim zdaniem to Ty masz max 2 tyg. od owulki :confused:

KOCUREK a ja jestem nastawiona coraz bardziej na tak. No nic ale jak sie nie uda to musze jakos to przezyc. mam nadzieje, ze jednak beda II krechy.

Kocurek - kurde..... wyżłopałam sama :zawstydzona/y: bo się tak wściekłam w tym laboratorium, że tragedia, pani zadaje mi w rejestracji pytanie, czy wyniki chcę na jutro czy na cito ? więc się nie zastanawiam i biorę na cito :-D dopłata 2 złote :-D poleciałam z próbką na trzecie pięterko, i mówię laborantce, ze wyniki na cito i za ile będą, mówi za godzinę, albo nie, jak beta to lepiej niech pani przyjdzie po wynik za dwie, to mówię do pani, ze będą to najdłuższe dwie godziny w moim życiu <śmiech> Wracam za równe dwie godziny i co??? pani pomyliła sobie pacjentki i innej zrobiła na cito, i znowu musiałam czekać dwie godziny :-/ ale warto było ;-)

A testy pokazały dwie krechy właśnie 10 stycznia, a 11 ta druga już była dużo słabsza ;-)

Ostatnia edycja:
made E nie no, to w takich okolicznościach to się rozumie, że musiałas sobie golnąć :-D :-D :-D To ja chowam mój parujący kubeczek za ekranik coby cie ni kusiło :-p

pyś a podsumuj mi proszę co Cię tak na TAK nastawia....??? :-)

Powiem Ci made że ta beta to konkretna jest :tak: a może to już drugi miesiąc minął ????????? :szok:

Ostatnia edycja:
pysia - robiłam jeszcze jakoś na początku cyklu, bo tamta @ jakaś taka mało bolesna była, ale wyszła jedna kreska, zresztą, później robiłam owulacyjne i dopiero siódmy pokazał dwie krechy w 19 dc.
No i ten pierwszy ciążowy, który wyszedł był robiony w 30 dc

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry