• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
MAMA ja dawno chipsow nie jadlam ho ho ho. Kup i dla mnie o smaku smietanki ze szczypiorkiem czy jakos tak :)
ASIONEK ja po obiedzie i ledwo sie tocze ;D

oj po obidzie ja te ledwo zipie :-D

asionek : no popedzilas z wyobraznia. zreszta tak jak kocurek Hehehhehe
swoja droga to chcialabym zobaczyc i mine sprzataczki i kocurka hahahahahhaha:-)

no widac , ze wyobraznie mamy dobra ;-)

pysia ja nie będę na pewno .. ja sobie wytłumaczę, że najważniejsze jest zdrowie moich najbliższych - są większe tragedie niż ta, że muszę trochę poczekać na dodatkowe szczęście w moim życiu .... :)

mama na parterze prawie 38.0 :))))

dosc spora ta tempka ;) trzymam mocno kciuki !!!

Witajcie Kochane !!!

Szybko,bo już mnie któryś raz wywala i cenne informacje zabiera....
GRATULACJE dla pok !!!! To było do przewidzenia kochana :*

Moja beta : 696 ! ale który to tydzień nie mam pojęcia, bo u mnie tylko przedziały zaznaczone, i jest to między 2 - 10 tc :-D Może Wy się orientujecie, to poproszę o info ;)))))

gratulacje !!!!

reklama
MADE- ja mam takie normy z bety
3 tydz-5,8-71,2
4 tydz-9,5-750
5tydz-217-7138
6tydz-158-31795

Ostatnia edycja:
Wrocilam ze spacerku,dzieci szamaja obiad,T bawi sie z Natankiem,a ja sie czaje za rogiem...

Made witaj,dawno Cie nie bylo,widze ze Betka zrobiona:cool:

Pysia a moze lepiej zrobic test,nocami nie bedziesz sie stresowac?:-p

KOCUREK wcale nie bede testowac. Nie wiem co mnie nastawia na tak.. jakos mam nadzieje mimo wszystko...

MADE- teraz jak patrze na wynik mojej bety to jak mialam teraz w listopadzie 259 to mi w labo zaznaczyli ,ze to 4t.c.

EDYTA- a czemu sie czaisz za rogiem [FONT=&quot]
d020.gif
[/FONT]

mamita - a ja właśnie czytam, że beta się liczy od pierwszego dnia miesiączki :
Normy wartości HCG w zależności od wieku ciążowego liczonego od pierwszego dnia ostatniej miesiączki są bardzo szerokie.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry