• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Cześć Dziewczyny, dostałam coś od koleżanki i napisała, żeby przesłać to do wspaniałych kobiet, które znam więc przesyłam to do Was :-D Czytajcie od początku.
Slajd1.jpgSlajd2.jpgSlajd3.jpgSlajd4.jpg

Made Gratuluje ciąży:-D

Kocurek Pysia trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :-)

Mama za wszystko Ci dziękuję i mocno trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Miłego dnia, papa

Ostatnio edytowane przez moderatora:
lil - piękna data na dwie kreski ;))))) chociaż ja nie uznaję tych amerykańskich naleciałości kalendarzowych ;-)

Pszczółeczka - :-D:-D bzzzzzz dziękuję kochana, i wracaj tu do nas !

Ostatnia edycja:
PSZCZOLKA fajne, dzieki wielkie. nie uciekaj nam nigdzie :(
LILZ MAJA az tak to szalec nie bede. poczekam z dzien, dwa i tyle :)

MADE- juz nie bedziemy dziewczyn męczyć -co ??im bardziej je prosimy tymbardziej okoniem stają :))
my tez probowaliśmy jak Zuza skonczyla pol roku a udalo sie jak miala 14 miesiecy:)
super jest taka roznic-bedą cięższe momenty,ale to beda tylko momenty- plusów jest wiecej:)))

LIL- no piękną masz datę testowanka :)))

PSZCZÓLKA- witaj,jak milo,że wrócilaś :))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Nie no pysia czekam jeszcze na rozwój wypadków ............ mama i made tylko nie ofukujcie kocurka proszę :sorry: ponieważ mam nieregularne cykle to muszę poczekać przynajmniej do 32dc - tyle wyniósł ostatni mój cykl

Witajcie lili i pszczoleczka :-) :-) :-)

Slajd11.jpgSlajd12.jpgSlajd13.jpgSlajd14.jpgSlajd15.jpg

Pysiu wiem, ze tęskniłaś. Mama mi napisała, ale mam teraz mało czasu na pisanie z Wami, a chcę się też troszkę zdystansować do staranek.

Mamuś dziękuję za miłe przywitanie, ale ja tak na chwilke. Chciałam pokazać że myślę o Was i że żyję :-)

mamita - nabrałam wody w usta ;-) a co do różnicy wieku, mam siostrę starszą o rok, i nie wyobrażam sobie życia bez niej, chociaż na weekendy jeździłyśmy do dwóch babć, bo jedna sobie rady z dwójką nie dawała :-D ale.... jest co wspominać, mam nadzieję, ze moje dzieciaczki też będą się tak kochać, mimo okazjonalnych "kopniaczków" :-D

Kocurku - no wiesz? mam tylko wrażenie, że stałam się zbyt natarczywa ;-) i dlatego postanowiłam się zamknąć ))))) dla zdrowotności

Ostatnia edycja:
reklama
Hej Pszczółkeczka!!!!!!!!! Ja też się staram dystansować do staranek, ale ciężko jest...Owulka na dniach - u Ciebie też chyba nie???

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry