• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
KOCUREK &&&&&&&&
Ja wczoraj ogladalam progran o czworaczkach. to dopiero jest roboty przy tylu dzieciach. byly przeurocze

Nie patrz na pysię, widzisz jaki to uparciuch..... Testuj Kocurek, temperaturę masz naprawdę świetną ))))) po co zwlekać, w końcu to tylko proforma :-p )))))))))))

KOCUREK- ale co Ty nie wiesz ??:))wsiadam w auto i w te pędy bede we Wroclawiu i przy mnie bedziesz sikacza robić:))) idziesz na to czy po dobroci zrobisz [FONT=&quot]
c025.gif
[/FONT]

PYSIA- cześć tez kiedys ogladalam taki program-sztab ludzi jest potrzebny na poczatku..

AELREDA- Wiesz -szalu nie ma..ale juz sie wczoraj wyżalilam ,pszlam spać-spalam do rana spokojnie,wiec nawet w miarę sie czuje...tylko ta pogoda..to cisnienie..

MADE- no wczoraj zrobilam krok do tylu...ale już dobrze-wyplakalam sie ,oczyscilama..na jakis czas starczy...pewnie do 1 maja kiedy to bedzie 7 rocznica odejsci mojej pierwszej Niuni...

Hej kochane! Widzę, że ciśnienie tu nic a nic nie spada, a Pysia i Kocurek każą nam czekać...Ach...Ale jest dobrze no nie??

Mamuś a wczoraj coś złego się z Tobą działo??? Nie doczytałam...Ale sama ciągle czekam, aż słońce wyjrzy zza chmur, tak ponurej zimy chyba już dawno nie było - ciężko nie popaść w jakieś przygnębienie...

Dla wszystkich buziaki!

reklama
mamita - słoneczko, czas goi rany, ale nie pozwala zapomnieć.... Każdy dźwiga jakiś ciężar, Twój jest podwójnie ciężki,ale dasz radę Kochana, dasz ))) Już niedługo będziesz miała okruszka/i, który/e Ci serduszko poskleja/ją ;-)

lil - witaj pozytywnie zakręcona :-D brakuje mi tego Twojego suwaczka ;))))) ze słońcem

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry