Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
🌿 Kochane/i
życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych.
Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się.
Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”.
I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️
🐣 Ściskamy Was świątecznie
zespół babyboom.pl
Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Made, zarejestrowałam go już do lekarza ogólnego ale to jest sierota i się mnie nie słucha i jak mówiłam mu po pierwszym ataku, by poszedł do lekarza to nieee! Bo wszystko minęło, i teraz ma.
MADE- kochana..zjadlam 2 bulki z dynią-z pomidorem,żóltym serem i wedlinką i do tego ..kakao a przed chwilą wciagelam pronce polo xxl mleczne..
ale jesli bedziesz pilka kakao to ja chetnie potowarzysze bo ja kochać kakao
made i mama rano znowu niespodzianka - 37.0 ))))) aha... i od 18.00 nic nie jadłam, żeby zobaczyć czy mi ta zabawna wypukłość pod pępkiem zniknęła .... ale nie zniknęła
mamita - dobrze w życiu iść do przodu, ale czasem warto zrobić krok w tył ))
A śniadanko kochana pierwsza klasa, mmmmm smaka mi narobiłaś na te pomidory, tylko gdzie ja teraz dostanę dobre pomidory ???? chyba jedynie koktajlowe, bo te szklarniowe jakoś mi nie podchodzą, nie pachną słońcem )))
No proszę..... schodzą się te co testować nie chcą, a objawów cały monitor ))))))) Kocurek, pysia TESTOWAĆ !!!!!!!!