• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
LIL- witaj kochana...aaa-wiesz poplakalam sobie wczoraj-emocje i wspomnienia wrocily po stracie Niuni...rozkleilam sie wczoraj i plakalam pol wieczoru.myslalam ,ze juz żaloba minela,ale nie.....
ale juz dzis staram sie zbierać
trzeba walczyć dalej..

dzieci chcą rodzeństwo nie ma dnia żeby Zuza nie mówila o 3-cim dziecku [FONT=&quot]
g105.gif
[/FONT] a Domi ostatni stwierdzilze mi urodzi 3-cie dziecko..

[FONT=&quot]MADE-D Z I E K U J E !![/FONT] [FONT=&quot]
a055.gif
[/FONT][FONT=&quot]

a194.gif
[/FONT]

Ostatnia edycja:
reklama
Pysia coś czuję, że jest dobrze...Nie chcesz zatestować? Już wynik powinien być.......

Mamuś rozumiem Cię - przykro mi, że przez to przechodzisz...Ale w życiu każdy rodzaj emocji trzeba przeżyć...Choć ja to bym chciała, żeby zawsze było prosto, wesoło i przyjemnie... Ściskam!

Made
a Ty będziesz miała super różnicę wieku no nie? Super, że udało Ci się co 2 dni starać przy takim roczniaku...:-)

LIL MAJA mam nadzieje, ze bedzie dobrze. moze zatestuje na dniach
MAMA kochane masz te dzieci. mam nadzieje ze doczekaja sie rodzenstwa.

Grzesiek mnie już pytał rano via sms czy mogę zatestować, a ja mu na to, że chcę poczekać ....... bardzo Wam dziękuję :tak:

pysia czekam ........

zaraz kolejna lekcja .... eeeeh

lil - no ja to chciałam jak najszybciej, ale nie mogliśmy się wstrzelić :-p bo u mnie to jest tak: córka 12 lat, maluch: 1 , no i sobie powiedziałam po jego narodzinach, że nie może tak być, że skoro moja córka praktycznie jedynaczką jest - bo ta różnica wieku jest zbyt duża, i być może w późniejszym okresie załapią dopiero jakiś bliższy kontakt, to maluch musi mieć rodzeństwo, no i się zabraliśmy do roboty :-D

pysia- NO MOWIE CI -MYSLALAM ZE chociaz raz uslysze ,ze nie chcą rodzenstwa a jak ic ktoś zapyta to zawsze odpowiadają krzycząc TAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAK!!
Jakbys pytala czy chcą lizaka...

ale wierze,ze sie jeszcze doczekają .....my nad tym pracujemy..

a z testowaniem to juz Twoj wybór..jak chcesz jeszcze czekać to czekaj...moze zrobisz razem z nami w weekend 5-6 luty

LIL- dzieki za wsparcie :)

reklama
Made aż mnie ciary przechodzą! Też chcę tak jak Ty!! BUUUUUUUU!!!!!!! :)

Dziewczyny to może będziecie już ze mną czekać na testowanie do 14 lutego???? To taka ładna data :))) Choć jak do 14 lutego nie będzie u Was @ (w co nie wątpię!) to nie będzie już po co testować :)))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry