reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Ja tam nie chcę narzeka ale ten artykul ni byl o wszystkich staraczkach w ogolnosci a raczej o takich jak palemka, dziewczyny z watku o IUI, ja... O kobietach, ktore dzieci nie maja, staraja się już bardzo dlugo i ani nawet przez minute nie sa w ciazy. Nie sa przedmiotem artykulu kobiety, ktorym udaje się zaciazyc w czasie nie przekraczajacym normy = roku.

Podly nastroj mnie zlapal. Nie doszukalam się nic sensownego o amorficznych glowkach plemnikow. Sa tylko opracowania dot anomalii w budowie w ogolnosci a to mi nic nie daje. Jutro jeszcze poszukam...

Kocurku :) też bym wziela przezroczyste :)

Bisou kobitki. Do jutra.

witajcie
my o pierwsza dziedzie staralismy sie krotko - 1 cykl
niestety w 16 tyg ja stracilismy
a o druga dzedzie staralismy sie bagatela PONAD 5 LAT !!
wiec uszy do gó♥ry bedzie dobrze - MUSI BYC
pozdrawiam

witam porannie- z powodu nadchodzącego wielkiego testowania przesyłam moc fluidków ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
to co Kocurku, czekamy z toba do piątku? nie dasz się wcześniej skusić?:-)

Witajcie :-)
paulina nie dam się skusić nie ma mowy :-D nie czuję potrzeby testowania .... znoszę spokojnie konieczność czekania ..... przecież jak ujrzę dwie kreseczki a jest tak niewiele konkretnych objawów to i tak nie uwierzę :-D :-D ee nie ma sensu ;-)

pok czytałam, że ok 80% amorficznych to jest bardzo dobry wynik jak na obecne czasy :) :) :)

pchelka no proszę - stanowisz piękny i pokrzepiający przykład :tak: Pozdrawiam :-)

asionek ??????????? gryzę paznokcie ..... !!! &&&&&&&&&&&&

Utulenia dla spalinki od mamy :-(

Ostatnia edycja:
gwiazdeczko co tam u Ciebie...? :)

pysia made RESZTA GANGU ! ! ! Wstawajcie bo ja zaraz do pracy muszę się zbierać :dry: Nie mam z kim kawy się napić ..... :sorry2:

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry