reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
pysia no widzisz ... tak późno bo pospało mi się taka byłam wykończona po zakupach :sorry2: a jak stałam w kolejce na poczcie to mi się żywcem słabo robiło.....

hej edytko - nocny marku :-D

papa paulina kolorowych .... :-)

pysia no widzisz ... tak późno bo pospało mi się taka byłam wykończona po zakupach :sorry2: a jak stałam w kolejce na poczcie to mi się żywcem słabo robiło.....

hej edytko - nocny marku :-D

papa paulina kolorowych .... :-)

Kocurku hej
heej.gif

ja tu widze kolejny objaw ciazy :-D

edyta taak to już dość ciekawie u mnie wygląda tak sumując wszystkie drobne sprawy ;) ....

pysia i edytka pa kochane .. ja nie dam rady - głowa mi leci :).......

Wszystkim dobrej nocy :) :) :) :) :) :)

Ostatnia edycja:
Czesc kochane jest tu ktos jeszcze??
przepraszam ze tak pozno ale to byl ciezki dzien , dopiero znalazlam wolniejsza chwile i nadrabialam wasze pogaduchy z calego dnia
tak sie zaciekawilam jakie kobitki kryja sie za tymi wszystkimi cieplymi slowami ze wyslalam masowo zaproszenia :) jutro was podejrze:) i obiecuje ze w wolniejszej chwili tez stworze jakis album
hmm wiele zmian nie ma uparciuchy nadal nie chca testowac mimo ze raczej wszystko jasne :) heheh
spalinka strasznie mi przykro , wiem ze to nie pocieszenie ale kilka tygodni temu tez stracilam dzieciatko pod koniec 3 miesiaca, musisz byc silna, nie rozmyslaj nie szukaj przyczyn i patrz w przyszlosc juz niedlugo znowu bedziesz wyczekiwac fasolki zobaczysz :) moc buziakow:*

Maly spi,ale dzisiaj byl ciezki dzien,ciekawe jaka bedzie nocka :dry:

Ja juz chce niedziele!!!:-)

hehe nie tylko ty sadzac po ilosci testujacych w niedziele :-D

ja to chyba sie wylamie i zrobie pierwszy test w czwartek ;)

Gumisia witaj :) ja jeszcze wpadlam na chwile , bo wlasnie z mama skonczylam rozmawiac na skypie :)
ty juz dzilasz czy jeszcze nie czas ?? :)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry