reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
spalinka :( rozumiem co czujesz, też straciłam swoją pierwszą fasolkę :(:(:(

Ja już straciłam wszelką nadzieję, i tak wiem, że ta pier**** @ przyjdzie :(:( Powiedzcie mi jak to jest, że kiedy się bardzo chce, kiedy się o siebie dba, chodzi się do lekarza, prowadzi się zdrowy tryb życia, bierze się leki i witaminki to nie można zajść w ciąże, a takie gówniary 15 i 16 latki nie starają się wcale i mają dzieci? Albo kobiety które wpadają z byle kim i później te dzieci usuwają? GDZIE JEST SPRAWIEDLIWOŚĆ? No gdzie? Ile można się starać? Ile można próbować? Ile można liczyć, sprawdzać, doszukiwać się objawów?

Ja mam serdecznie dość, to za dużo jak na mnie...

ja sama stracilam pierwsza fasolke wiec wiem jak Ci ciezko :(
i tez niekiedy zastanawiam sie jak to jest , ze jak ktos nie chce zachodzi w ciaze , a ten co sie stara i bardzo chce nie moze ... i chyba problem lezy w tym , ze poprostu psychika siada i wszystko sie blokuje :( innego wyjasnienia nie widze
ja wiem , ze jest ciezko , ale trzeba wierzyc za kazdym razem , ze sie uda i nie poddawac sie
brac to mniej na powaznie , wyluzowac i musi sie udac !!!
ja sama widze , ze sie strasznie nakrecam i staram sie to chamowac ... ale jak widac nie zawsze sie udaje :(
wierze w to , ze zjadziesz w ciaze ( a moze juz jestes :) ) i bedzie dobrze !!! i ty tez musisz w to uwierzyc ... i wiecej luzu , wiem , ze to moze byc drazniace co pisze , ale powaznie luz to podstawa w starankcach :)

reklama
sluchajcie.. jak to mozliwe, ze w podsumowaniu badania jest "wynik normalny" a w tresci - glowki amorficzne 85% :szok:

Pok ja ci tego nie wytlumacze bo sie na tym nie znam :-p

Spalinka wlasnie przeczytalam,tak strasznie mi przykro i smutno :-(

Kupilam kartke do ktorej wkleje test jesli w niedziele beda II krechy...

Ostatnia edycja:
spalinka : bardzo mi przykro... :( zycze duzo sily... :((((((((((((((((((((((((((((((((

pok : ja nie wiem co to sa glowki amorficzne. musialabys sie zapytac mamy bo ona jets w temacie, ale jej akurat nie ma, fak!
ale nie marwtcie sie na zapas, skoro jest " wnormie" to nawet jak niektore wyniki odbiegaja od sredniej to nic
moga byc w dolnej normie, wazne zeby byla norma ! :)

jos - ja nie potrzebuje wyjasnienia w kwestii tego czym są główki amorficzne. Oznacza to, że istnieje patologia w budowie plemników. 85% plemników ma źle zbudowaną główkę. ja tylko nie rozumiem jak dalej mogli napisac, ze jest wszystko ok.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry