reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
boze spalinka... kochanie tak mi przykro... cholera jasna czemu tak sie dzieje.... kurde poplakalam sie.... pamietaj ze jestesmy tu z toba i czekamy az bedziesz gotowa wylac ta gorycz z serca.

asionek spokojnie.... ale o co kakretnie chodzi? tylko o to mieso?

no o mieso i cala reszte ..; ale juz mu troche chyba w glowie sie poukladalo , bo poczytal sam na necie i przyszedl przeprosic :)
wkura mnie , ze chce dziecko , a nie ma pojecia o niczym i sie jesczze madrzy robiac ze mnie jakas przewrazliwiona babe co sobie wkreca jakies bzdury :wściekła/y:
juz mi lepiej w kazdym razie , burza przeszla hehe , ale szok , ze w tak furie wpadlam :szok: normalnie nie poznalam siebie sama... oj chyba hormonki szaleja

asionek jeśli chodzi o wyjątkowe (trudne) typy to mój bije wszystkich na głowę - dopiero w zeszłym roku go poznałam NAPRAWDĘ i on mnie :-) Jesteśmy razem po dwuletniej przerwie, uwierzyłabyś...? Wówczas byliśmy 4.5 roku razem ale zakończyłam to ....... a teraz ..... :))) jesteśmy zupełnie inni ludzie i tworzymy inny związek :tak:

Tak się cieszę z tego wzajemnego zrozumienia ...... :)

no widisz , ale jest dobrze :) takze warto bylo ... moj jakos tez stara sie zmienic troche , ale wolno mu to idzie ;-)

sluhajcie... wczytuje sie w ynik spermogramu M. i niby na koniec w komentarzau est napisane "spermogramme normal" ale kilka wartosci jest do dupy. Szperam w necie o co kaman... a gin bedzie dopiero 17 lutego. szlag.

kocur - to kup taki, na ktorym jest napisane co innego! :cool:

ja ne pomoge niestety :(

@#%&$#@%#@$%&!!!!!!! jak mi wyjdzie J E D N A kreska .............. :wściekła/y: :-D :-D

no jasne :) Kocurek nie ma takiej opcji ;) testuj i sie nie stresuj !!

witam Was.

wpadłam tylko na chwilę.
wczoraj koszmar:
ostry ból. krwotok.szpital. izba przyjęć. kroplówki. wenflony. pokłute ręce. zastrzyki. skierowanie do szpitala na oddział.
wzywam karetkę. czy Pan zawiezie żonę?
diagnoza: poronienie w toku.
pan zawiózł żonę.
właściwy szpital:
pani ma pidżamę? nie. nie ma. bo tu nie zostaje.
ordynator. badanie. usg. helikoptery. błoto spowodowane ogromną ilością krwi.
diagnoza: poronienie zakończone. sama się pani oczyściła.

dziś.
tylko ból rąk i wenflon wbity przypomina o wczorajszym.
no i jeszcze to co w sercu.

jejku Spalinka przykro mi bardzo :( przytulam mocno !!! trzymaj sie jakos ....

Zrobiło mi się tak bardzo smutno, że muszę się wylogować (((
Do później Kochane :*

Spalinka - nie znajduję słów na to co Cię spotkało, bardzo, bardzo mi przykro....

spalinka - bardzo mi przykro. brak mi słów. Pamiętaj, że jestesmy tu dla Ciebie gdybyś chciała płakać, krzyczeć, pomilczeć. ściskam Cię mocno. Muszę tylko w nawiasie przyznać, że Twój post pod względem literackim jest po prostu wyśmienity... To pewnie nie pocieszenie ale... i treść i forma poruszyły mnie bardzo.

spalinka :( rozumiem co czujesz, też straciłam swoją pierwszą fasolkę :(:(:(

Ja już straciłam wszelką nadzieję, i tak wiem, że ta pier**** @ przyjdzie :(:( Powiedzcie mi jak to jest, że kiedy się bardzo chce, kiedy się o siebie dba, chodzi się do lekarza, prowadzi się zdrowy tryb życia, bierze się leki i witaminki to nie można zajść w ciąże, a takie gówniary 15 i 16 latki nie starają się wcale i mają dzieci? Albo kobiety które wpadają z byle kim i później te dzieci usuwają? GDZIE JEST SPRAWIEDLIWOŚĆ? No gdzie? Ile można się starać? Ile można próbować? Ile można liczyć, sprawdzać, doszukiwać się objawów?

Ja mam serdecznie dość, to za dużo jak na mnie...

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry