reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
kocurku ty chyba musisz od nas przez dupcie dostac .... kto to slyszal tak nas w niepewnosci trzymac... oj niedobry kocurek:-p
pok to grzej sie i kuruj

reklama
nie no moj mi tak cisnienie podiosl , ze szok .... ja nie wiem czy tylko on taki jest , ale mam wrazenie , ze wogole nie wie co i jak z ciaza i dzieckiem :( bredzi tak , ze szok ... wedlog niego mozna jest wszystko , lacznie z surowym miesem , bo od tego sie dzieci silne robia ... a tokso to tylko wymysl
rece i nogi opadaja co on wygaduje , a jak staram mu sie wytlumaczyc co i jak to neguje wszystko , bo przeciez on wie lepiej niz ja i cala masa lekarzy :wściekła/y: mam ochote go udusic ... i przykro mi , ze dla niego chyba tak naprwde dziecko nie jest wazne skoro nie moze chili poswiecic na poczytanie co i jak ... ehh faceci , a moj to juz wyjatkowy typ

asionek jeśli chodzi o wyjątkowe (trudne) typy to mój bije wszystkich na głowę - dopiero w zeszłym roku go poznałam NAPRAWDĘ i on mnie :-) Jesteśmy razem po dwuletniej przerwie, uwierzyłabyś...? Wówczas byliśmy 4.5 roku razem ale zakończyłam to ....... a teraz ..... :))) jesteśmy zupełnie inni ludzie i tworzymy inny związek :tak:

Tak się cieszę z tego wzajemnego zrozumienia ...... :)

Ostatnia edycja:
KOCUREK tesknilas? hehe juz po lekcjach?
Mnie wzielo na sprzatanie i mam blysk, pranie zrobilam i teraz sobie siedze przed tv :)

KOCURek no nie chwalilas sie ale juz zdazylam doczytac. o tescie nie zapomnij

Test mam. I tam jest napisane - najlepiej wykonać PARĘ dni PO spodziewanym terminie @ - czarno na białym :-) W piątek będzie już te pare dni.....

sluhajcie... wczytuje sie w ynik spermogramu M. i niby na koniec w komentarzau est napisane "spermogramme normal" ale kilka wartosci jest do dupy. Szperam w necie o co kaman... a gin bedzie dopiero 17 lutego. szlag.

kocur - to kup taki, na ktorym jest napisane co innego! :cool:

reklama
O to to ! pok dobrze pisze :-D Kup Kocurek taki test, gdzie w ulotce będzie napisane: w dzień spodziewanej miesiączki i/lub dzień później :-D i przestań kręcić :-p i przeczytaj to co jest tylko na czarno :-D to Ci Kocurek.....

Ja to wiedziałam kiedy przyjść :-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry