reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Ewula - no już dzisiaj się rozpisałam w tym temacie, i powiem krótko: to jest świetny lekarz i nie przeszkadza mi siedzenie w poczekalni, no chyba że jest faktycznie oblężenie :-D

Idę coś porobić ;)))) Miłego dnia Kobietki i do później.

Ostatnia edycja:
asionek dzieku, i znowu sie zarumienilam. teraz czekamy na twoje zdjecia.
jos ale Poldus byl sliczny... malenstwo kochane. a ty mnie zdenerwowalas.....niewstyd ci po ciazy byc taka chuda?
made sliczna ty nasza

hmmm to nie ma mioch zdjec ?? ja juz je widze mam jeden album :) kurcze moze dlatego , ze dalam prywatny?? ale przyjaciele chyba powinni go widziec ?? nic nie kumam :szok:

ojoj to sie milusio zrobilo ;-)

a ja mam dzisiaj przeogromna ochote na slodycze... eee... az mnie trzesie... :zawstydzona/y:

ja nieslodyczowa wogole , moglam nie jesc miesiacami czekolady i innych , a od jakiegos czasu normalnie pochlaniam straszne ilosci ... chyba trzeba przejsc na jakis odwyk hehe

Jos a no to co innego .... przy 2 ciazy przytyjesz , a i cukrzycy nie bedzie , zobzczysz :)

no jak warto poczekać to ok. Ja pracuje w takiej przychodni i wiem jak pacjenci reagują na jakiekolwiek opóźnienie więc nawet sobie nie chce wyobrażać co dzieje się pod tym gabinetem;-)

WITAM KOCHANE!!!!
Wpadam przesłac Wam mnóstwo &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:tak:
U mnie wszystko ok:tak:Rozalka kopie jak szalona, nawet nad pepek juz dosiega:-D Za tydzien znów mam wizyte, to wpadne powiedziec co i jak i mam nadzieje ze Rozalka nadal bedzie Rozalka:-D:tak:

Hej dziewczyny. Wróciłam juz z wyjazdu. Niestety nie czuję sie po nim dobrze, wróciły mdłości , zmęczenie i ból głowy. Nie nadaję się do takich podrózy bo potem musze to odchorować.
Dziś mam wizytę u gina więc trzymajcie kciuki żeby z małym było wszystko dobrze.
Mama05 nadal jest bez kompa i przesyła pozdrowienie.
Napiszcie mi czy sa jakies wieści i nowe fasoleczki bo na pewno nie nadrobię.
fluidki~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Asionek mnie dzisiaj tak cos dopadlo... az strach :szok: ale jeszcze walcze ze soba zeby nie isc do sklepu... taka jestem o! nie dam sie :-D

Uuuuuuuchh... jeszcze tylko jedna kalamburowa lekcja .... :) pysie już wcięło????

Witajcie nowe dziewczyny com ich dziś nie widziała :)))))))))))

Ale u mnie za oknem frostowo :) :) :) :)

jak skończę to jadę po jakiś smoczek czy coś :-) może mi się przyda komuś podarować na dniach ................. kurczę blade nie wierzę, że pojade smoczki wybierać :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry