reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
dziewczyny dzieki :)
pysia : malutki byl co? jak sie urodzil to mial tylko 50cm!!! kuleczka kochana

wiolka : nie wstyd mi, bo takiej chudosci nikomu nie zycze! i to wcale nie jest chudosc to pochwalenia sie
ze mnie po porodzie wszystko stres wyciagnal
w ciazy przytylam tylko jakies 7,5-8kg i pewnie gdyby nie to ze mialam cukrzyce ciazowa i osttani-najwazniejszy trymestr mialam scisla diete to bym do zrzucenia miala wiecej

jak ktoras chce to sie zamienie : cukrzyca ciazowa, dieta i kilogramy lecace w dol przy stresie za 5 dodatkowych :) kto chetny? nikt? hahahaa
mi po przeprowadzce znow polecialo w dol ( plus odrzucenie tabletek) i jetsem chudsza niz na tym zdjeciu i ciesze sie ze mam aparat popsuty!
44kg moze z daleka wygladac fajnie w dzinsiku ale nie zycze waszym mezom aby sie na lozku plasko rozlozylo : chyba ze lubia widok kosci... :)
takze wiolka : wszystko ma swoje plusy i minusy
ja bym wolalawygladac ZDROWIEJ

reklama
Ewula - w sumie to już Jej go dałam.... po co ma pstrykać i wstawiać dwa razy? ;-):-D:-D

jos - wiem doskonale o czym piszesz, ja byłam taka chuda, ze wołali za mną: węgorz - nic przyjemnego, po urodzeniu córki od od razu zrzuciłam, a nawet byłąm jeszcze chudsza, w pewnym momencie ważyłam 45 kg przy wzroście 170 cm - widok przerażający, jadłam ile wlezie, ale niestety kilogramy jak zaczarowane, do czasu aż zaszłam w drugą ciążę ;))) teraz ważę ........ 60 kg i czuję się cudownie. Mam nadzieję, ze u Ciebie będzie podobnie ;)))

Ostatnia edycja:
pysia - a Ty gdzie ? ;-)

Ewula - byłam wczoraj, ale było za dużo Kobiet, żeby nie napisać inaczej ;)))) zdenerwowałam się i idę jutro )))) i już nie odpuszczę, siedzę do upadłego.
A z objawów, to tylko ból piersi i ta przeraźliwa wilgoć ---> TAM :zawstydzona/y: Poza tym - ZERO, aż się wczoraj zaczęłam wkręcać, ale mnie tu dziewczyny szybko wyprostowały ;)))))

Ostatnia edycja:
reklama
Ewula - no właśnie nie można, bo ja chodzę prywatnie, i kto pierwszy ten lepszy )))))) Pojadę jutro, wysiedzę co swoje, pogadam z brzuchatymi ;-) nie będzie źle :-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry