reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mlodam wypoczywaj, dbaj o siebie, niech mężuś biega wkoło Ciebie. Dzidziuś najwazniejszy. Oby obyło się bez takich ekscesów już :*

reklama
hmm ktoś się pytał do której pracuje? do 15.30 potem myk po synka do niani i o 16 w domku, ale chyba niedługo sobie daruje wszystko i pójdę na L4 (choc się tak cały czas odgrażam:-))

Paulina to ja się pytałam :)))
A to już niewiele Ci pracy zostalo... a czym zajmujesz się w pracy?

gumisia - fakt. nie ma dobrych rad, nie ma słów...
zajmuję się wszystkim. i niczym. i tym na co zwykle nie mam czasu. chwili.

odnalazłam w tym wszystkim i dobrą rzecz... mogę zajść w ciążę.

zatem...
wszystko przede mną.

idę.
posnuję się po domu.
odpocznę.

ściskam Was mocno.
kochane jesteście.
i macie ogromną moc.

hm.
ale to wszystko wiecie.
wszystkie razem i każda z osobna.

Spalinka Kochana tuleeee mocno ;-**** wiem, ze zadne slowa nie sa dobre na Twoje cierpienie... ale musisz sie trzymac... i wierzyc, ze bedzie dobrze - musi.! a ja wierze razem z Toba ;-*

spalinko jestem z Tobą myślami, więc pamiętaj - nie jesteś sama :*
Paulina hi hi hi :)))) a to chyba nie masz aż tak źle w pracy hm? Ale dzidzi najwazniejsze i jak tylko będziesz czuć potrzebę to zmykaj na zwolnienie :)

spalinka [*] pamiętaj, że tylko i wyłącznie czas leczy te rany w sposób nam niezbadany...
pysia tak jest szefowo! ;-) jest jedno drobne ale... mąż nie może przy mnie latać, bo ja w Nowej Soli a on we Wrocku, w piątek ma przyjechać. bo ja tu trochę pobędę, przynajmniej do końca tego zwolnienia.
a powiedz mi kiedy masz wizytę?
no i jak tam Kocurek? testowała ??

reklama
Lecę! Pa
Spalinka trzymaj się :*:*:*:*:*:tak::tak::tak:
mlodam aaaa to lipa, że męzulka nie ma przy Tobie...no ale jak wróci to nadrobi swoje zaległości przy żonie :)) a kocurek nie testowała - uparciuszek nasz ;] a wizytę mam 25go :) a ja mowię do kocurka:"nie testuj! teraz na testowanie już za późno! możesz co najwyżej patrzeć jak rośnie brzuch" hi hi hi

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry