• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Czesc babki!

Ja w robocie, mam tyle towaru, ze szok! :szok: Chcialam Was pozdrowic i zyczyc milego popoludnia. Po pracy jedziemy z M. do jego rodzicow na krotkie ploty, wiec wroce pozno i nie wiem, czy dzis jeszcze zajrze. :*:*:*

Poczytalam jedynie troszke, bo produkcja spora! :-D

Margolcia - heloooo! Ale Cie dawno nie bylo! Super, ze juz dobrze sie czujesz! :-)

Maran - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& Za lekki i szybki porod, kochana! :-)

Wisienka - zdrowka dla meza! Bidulek. Mam nadzieje, ze i Tobie przejdzie, kochana z tymi zatokami... :*:*:* A pytalas ostatnio kiedy do PL sie wybieram, no wiec w czerwcu, ale niestety do Warszawy... :eek: Ale i do Wrocka sie wybierzemy z M. znow, bo nam sie obojgu podobalo! :tak:

Sciskam wszystkie staraczki kochane! Zmykam pracowac... :eek:

MLODA- nie wiem co z Made..nie odzywa sie :((
a Ty myśl nad imieniem teraz :)

CZARNA -ja koncze w lipcu 32,mąż 38 lat teraz w kwietniu..też czas nas goni..
a juz rok sie szarpie z tematem ..
wspolczuje strat..:(

MARY- pracuj kochana i wracaj do nas szybko :)))

reklama
KOCUREK- piękności !!
spoko.gif
spoko.gif

pisz jak wizyta :))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry