• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
prosze...czestuj sie ;-) oddam nawet cala..:-D
oj pizze tez bym sobie wciagnela...ale waga by mi pewnie to wypomniala, tak jak ta czekoladke :eek:

reklama
oj mi się ostatnio przytyło 2 kg i brzuszek urósł to od razu podejrzenia od rodzicow ze w ciazy moze jestem...wykrakali to maja :)

mi niestety tez sie przytylo i teraz czas to zrzucic...obiecalam sobie, ze zaczne sie odchudzac jak @ w koncu przylezie... ;-)

jestem-bylam po Zuze..
teraz poszli na gore bawić sie w...przedszkole:-D:-D:-D

ja wstawilam na herbatke zieloną:tak:której też zrobić??;-)

Mama albo to na @ :-D

Jak mi sie nie chce wychodzic a musze isc do sklepu kupic chlopakom soczki bo juz sie skonczyly,ale to dopiero jak zjem obiadek :tak:

EDYTA- dobra,dobra- nie czaruj tą @ :):):)) na @ nie jest sie spiącym :))chyba,ze w nocy nie spalaś a u Was cisnienie niskie-to by tlumaczylo :)

a u mnie za pol h bedzie Tom.

reklama
EDYTA- dobra,dobra- nie czaruj tą @ :):):)) na @ nie jest sie spiącym :))chyba,ze w nocy nie spalaś a u Was cisnienie niskie-to by tlumaczylo :)

a u mnie za pol h bedzie Tom.

W nocy spalam wyjatkowo dobrze bo maly obudzil sie tylko raz,moze to cisnienie takie, bo pogoda jak pod psem:tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry