• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Margolcia- oj tam przeszkadzać...

a wcale niezauważona nie byłaś, bo przejrzałam wątek:-p
no może, ja nie odpisałam, ale wtedy akurat miałam "cięższe" dni po wizycie w klinice, mniej zaglądałam i nie nadrabiałam...

No, u nas już ostatnia prosta:tak:
jeszcze chwilka i u Ciebie też będzie:-)
no i gratuluję Synusia:tak::tak:

reklama
jestem..

POK- zaraz poczytam :)

EWCIA- widze zmiana imienia dla synka:tak:

WISIEŃKA- na pewno instrument bedzie dziala jak należy -nawet po takich zastrzykach :-D:-D

MARGOLCIA-&&&&&&&&&&&&&&&&&& za polówkowe:tak:no i gratki dla szczesliwego taty-świetnie sie spisal:tak:

TIGUNIA,EDYTA- &&&&&&&&& dla Was i niech juz sie fasolki ujawnią bo sie tu z Wami wrzodów nabędziemy.

JOS- wspieram..............

Czesc babeczki! Ufff, nadrobilam was :-) U mnie dzis 21dc. Jak sie dzis obudzilam to sluchajcie szok :szok:

TAM bylo bardzo mokro, ze myslalam, ze sie w nocy zesikalam :-D A to tyle sluzu bylo. Taki przezroczysty i lepki.

Gdzies czytalam tutaj, ze to podobno dobry znak. Ale jeszcze mam kilka dni czekania ;-)

mama

asiunia - no ja wlasnie po to biore. Tylko jeszcze sie nie ciesze nadmiernie. Zobaczymy co bedzie dluzej.

a w takim razie zle pytanie chyba zrozumialam :)
i zgadzam sie z tym , ze najciezej jest czekajac na pierwsze dziecko .... wiadomo kazda z nas chce malego bobaska , ale te co nie maja jeszcze dzici chyba przechodza to wszystko gorzej :( nie ma w domu szkraba , ktory by pocieszyl , dal buzi ..

nie wytrzymałam...zrobilam test i moje przeczucie okazalo sie prawdziwe... jedna krecha...
niech ta @ juz przypelznie przynajmniej nocy cykl zaczne....

poczekaj jeszcze kilka dni i moze tym razem bete zrob ?? &&&&& dla ciebie !!!

Mama sloneczko wysylam !!:)

no i zapomnialam co jeszcze :/

aaa Palemka &&&&&&&&&&&& :)

Jos mam nadzieje , ze juz troszke lepiej u ciebie !!! buziaki :)

kurcze na 14 jestem umowiona , a mnie tak zamulilo , ze szok ... najchetniej to bym pod kolderke wskoczyla :)
mam nadzieje , ze dam rade wybyc z domu hehe

ASIONEK- dzieki za slonko :)) czekam az dojdzie :)

LAZUROWE- &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& zeby TO byl dobry znak :)))

asionek - a ja tam w ogole zadalam jakies pytanie? :) nie pamietam :-)

powinnam podloge w kuchni na kolanach wyszorowac porzadnie ale tak misie nie chce, ze hej.
wrzucilam pranie w piwnicy i chyba sie teraz na poczte przebiegne, bo od 14 musze czekac na przesylke dhlowa - M. sobie obuwie zakupił.

lazurowe - brzmi dobrze :) chociaz sprowadzajac Cie na ziemie tez mialam potop przez 2 dni w koncowej fazie poprzedniego cyklu, ktory sie powoli z dnia na dzien przemienial w susze... ale kciukasy zacisniete!

Ostatnia edycja:
POK-poczytalam..jem różnorodnie -a już ryby i mięso to hoho..
mysle ,ze zakupie teraz na endo l'arginine i omega3...

reklama
dziewczyny wychodzić z krzaków!!!!!!!

MLODAMAMUSIA- Jak po wizycie???

PALEMKA- czekamy na Ciebie i relację;)

KOCUREK- a jak Twoja wizyta????????

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry