• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
MARGOLCIA- cześć slodziaku kochany!!!!!co u Ciebie ,jak Niunia-puka do Ciebie ??pleć znana???
ściskam Cie mocno :)

LIL- no to co .......odpuszczamy ?????????????!!!!!!!!!!!!!!!!! :):):):):):))))))

EWYTA- to wypijmy herbatkom za czwartek :))

reklama
Witajcie kobietki. Moje samopoczucie takie sobie. Kaszlę i mam zatkany nos. Ale to raczej zatoki nie katar. Piję rumianek z miodem:baffled:
margolciu strasznie zniknełaś i martwiłam się co u ciebie. Ja tez od jakiś dwóch tygodni bez wymiotow i tragicznego samopoczucia
lil ja tez miałam plamienia przed @, w środku cyklu i czasem dłuuugo po @. Myślałam, ze to prolaktyna jak pojawiła mi się wydzielina w piersiach. Miałam juz to badać ale okazało się , ze jestem w ciązy
Palemko &&&&&&&&&&&&&& za wizytę
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~dla wszystkich
mama witaj sisterka. Nocka była spokoja czy wiatrzycho szalało.A co do odpuszczania to ja powodzenia wam życze , ale sama wiesz , ze to raczej na tym etapie niemozliwe:szok:

nie wytrzymałam...zrobilam test i moje przeczucie okazalo sie prawdziwe... jedna krecha...
niech ta @ juz przypelznie przynajmniej nocy cykl zaczne....

Mama witaj kochana ! Na ostatnim USG coś tam między nóżkami było, więc chyba facecik, czekamy na połówkowe żeby potwierdzić, bo ja wciąż mam wrażenie że dziewuszka w brzuchu rośnie. Jeszcze nie daje o sobie znać, ale jakoś się tym nie stresuję, bo czuję że wszystko jest dobrze- ciąża przebiega prawidłowo, wszystko jest w jak najlepszym porządku, tylko witaminki ewentualnie biorę.
Ja widzę, że Ty jak zwykle pełna optymizmu i radości życiowej- jak ja lubię to u Ciebie!!!! Ucałuj dzieciaki!!

Wisieńko zniknęłam, bo nie mogłam patrzeć na kompa, a poza tym jakoś nie umiem się wbić w rozmowę,ani na lipcu ani na wystaranych. Ja widzę, że tak samo mamy z samopoczuciem- mi wymioty puściły jakieś 3 tygodnie temu,ale mdłości wciąż są-na szczęście mniejsze, jakoś sobie z nimi radzę, ale gumy mam w każdym pokoju- pomagają na dłużej niż 5 minut. :D Ja mam nadzieję , że u Ciebie też wszystko ok i na nowym mieszkanku już się zadomowiliście.

Ostatnia edycja:
TIGUNIA- o żesz szlag!!!! jak to I-no to jest dopiero wnerwiające;/;/
nie ma II i @ i blokada...

w takim razie zatestuj jeszcze taz z Edytą w czwartek-On też nie ma @ i I kreska...

EDYTA- no to Natan ma prezent na Walentynki:)))

WISIEŃKA- cześc siostra :))dziś w nocy średnio wialo,ale w dzień to już wieje ostro..choć są momenty spokoju :))choć tyle.
no ja myśle ,ze na tym etapie starań a luzie nie ma mozy ,ale,ale....moge poudawać :)))))
zdrowka dla Ciebie kochana :)
i.....nalapalam ~~~~

Pok 5 dni po terminie... za kilka dni powtorze test, ale i tak mysle, ze bedzie jedna kreska. Jetem na to przygotowana :-D
Mama dlatego wkurzam sie tylko na to, ze @ nie ma... bo to kolejne dni w tylku :baffled:

MARGOLCIA u nas sie wbijesz w rozmowe :)))
powiem Ci ,ze to tylko w ciąży są takie mysli ,ze chcialoby sie córe czy synka a jak urodzisz to cud miód i orzeszki bez względu na pleć i radośc jak można te male stópki wycalować:tak::-D:-D:-D
cudnie,ze ciąza przebiega prawidlowo:tak:
a kiedy masz polówkowe??

WISIEŃKA- Ciebie tez wcz.pytalam-kiedy Ty smigasz na polówkowe ??

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry