• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Palemka - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za wizytę!!!

Wiolka - miłej zabawy z dziećmi! :-)

Kurcze, nadal mnie plecy bolą, znaczy krzyż...! :-( Nic wielkiego, ale ból odczuwalny, a teraz stałam z 15 minut i składałam pranie i nieźle to poczułam!!! :eek::oo:

POK- dziekuje !!
wiem kochana,wiem ,ze bys sie zamieniala...dlatego prosilam o nielinczowanie bo przecież Wy tu o pierwsze walczycie...ale czy o pierwsze czy o kolejne walka jest tak samo wyczerpująco i nierówna-my kontra organizm i psychika:sorry:

PAULINA- no i jak tam pojadlaś???;-)

WIOLKA- no to masz 2 księców do swojej królewny:tak::-D
Ty masz już sucho a ja mam sucho od wczoraj popoludnia:tak:-moja @ trwala 2,5 dnia:confused2:

wyslalam palemce wspierajace pw. Mam nadzieje, ze bedzie dobrze! Najwazniejsze palemko, zebys poszla a potem... potem to juz bedzie wiadomo z czym walczyc jesli w ogole jest z czym. Bo zdarza sie (tak jak u mnie i M.), ze niby wszystko w normie a dzidzi brak. Chociaz ja juz nie wierze, ze w normie, bo mi sie te amorficzne główki bardzo nie podobają ale jest przeciez szansa, ze M. dostanie witaminki albo inne pastylki i uda sie z amorficznych uzyskac ksztaltne i piekne zolnierzyki. Glowa do gory!

mama - linczu nie bedzie. wierze, ze walka jest rownie zacieta, choc trudno mi to sobie wyobrazic. Nie to, ze chcialabym wartosciowac lub sie licytowac kto ma gorzej ale z mojej perspektywy walka o pierwsze dziecko jest tak frustrujaca, ze nie moge sobie gorszej wyobrazic... nie linczuj :) kazdy ma swoje doswiadczenia i swoj punkt widzenia i czasem ciezko sobie wyobrazic czyjes przezycia majac swoje. Ja tam wierze, ze Ci sie uda! musisz tylko nad endo popracowac. A powiedz mi czy sa jakies objawy cienkiego endo? Bo ja mam np. bardzo skape miesiaczki od jakiegos czasu i sie zastanawiam czy to nie to, chociaz gin nigdy mi nic o endo nie mowil... i na hsg tez wyli, ze pieknie jest.

a wczoraj mnie M. zaskoczyl. rozmawialismy o samochodach i mu mowie, ze ma kupic duzy tzw "d***-wóz", z duzym bagaznikiem i wygodny a jesli sie okaze, ze dzieci nie mozemy miec nigdy to wtedy moze sobie zabawke kupic. Na co on? "Jak to dzieci nigdy nie bedziemy miec? Przeciez jak wlasnego nie zrobimy to adoptujemy." Moj gluptasek kochany. Jak on mnie czasem zaskakuje :) kiedys myslalam, ze adopcja to dla niego by bylo za duzo a tu prosze jakie deklaracje.

Ostatnia edycja:
mama dokladnie tak chlopaki traktuja ja jak ksiezniczke:-)a ja nie moge sie nadziwic ze sa juz tacy dorosli.... szymka znam od urodzenia bo to syn mojej sis a Mateusza od 8 roku zycia i chociaz wiem ze maja juz po tyle lat to dla mnie nadal to dzieciaczki....
tylko najgorsze to ze nigdy nie mialam tak zeby@ skonczyla sie po 4 dniach. nigdy

WIOLKA- no mi sie skrocily jakies 8 m-cy temu..wczesniej mialam tak z 5 dni...

POK- &&&&&&&&&&&&&&&&&& zeby witaminki poprawily u chlopaków co trzeba :)

EDYTA- Ty rozumiem nadal bez @ ?? &&&&&&&&&&&&&&&&&&

TIGUNIA- A Ty jak ,mozesz wysiedzieć do jutra???ja pewnie dziś bym sikala :):):)))ja chętna do testowania :))

MADE- where are Youuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!
ja tu tęsknie...

Palemka &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& Mam nadzieję, że po wizycie dasz znać!

Mama to krótkie masz te @.............Byśmy musiały się podzielić, bo u mnie z plamieniami to 2 tygodnie, a w tym cyklu szykują się 3 tygodnie! Pytałaś lekarza czy takie krótkie @ są oki?

reklama
lil - a co Twoj gin na te plamienia?

moja @ tak 5 dni lekko leci a potem jeszcze 4 dni plamienia. w sumie 9 dni. masakra...

buzi mery ;* trzymaj sie w pracy!

gdzie made wariatka?

no i czy ktokolwiek ma pozaforumowy kontakt z pysią?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry