• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
sluchajcie... biore wiesiolka od poczatku cyklu i nie wiem czy to on czy co ale zaczyna mnie zalewa. az nieprzyjemnie, ie przywyklam. Tylee to mialam jak mialam nadzerke ;/

reklama
Jestem znów..zaczytalam sie na moim wątku potrójnych mamusiek-JA CHCE TRZECIE DZIECKOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!
Oszaleje poprostu.....

nie linczujcie mnie-wiem ,ze mam 2 dzieci ,ale to pragnienie zjada mnie od środka...........

Kochana ja mam już 3 dzieci i ogromne pragnienie 4 dziecka, więc dobrze cię rozumiem
Przepraszam że się nie pojawiam tzn nie piszę, ale co zacznę coś skrobać to mnie wywala z bb. Czytać mogę ale z pisaniem to ja z 6 w totka.
Jak mi już lapka zrobią to będę bardziej aktywna, narazie was czytam i jak szczęście dopisze to i coś skrobnę. WYBACZCIE

Miałam maly problem z netem, ale juz jestem...

Obiecuje, ze jutro zrobie test...ale jakos szczegolnie nie wierze w te II kreski ;-)
Lil, Mary, Wiolka, Edyta, Pok, Asionek witajcie i dziekuje za &&&&& ;-) (sorki, ze hurtowo i mam nadzieje, ze nikogo nie pominelam) :-)

POK- no to gratki-niech zalewa :)) czyli dziala :)
kolo do plywania sobie nadmuchaj ,zebyś za daleko nie odplynela:)) i poprzytulajcie sie -chlopaki beda mialy w czym przyżyć:)

ja zobaczylam taki potop po Castagnusie :))
i też bylo tego tyle ,ze czasem co godz.musialam wkladke zmieniac...ale cieszylam sie ,ze w koncu jest:)

TIGUNIA- my wierzymy za Ciebie :)a Ty rob test!

AGAPA- dziękuje!! no wlasnie o zrozumienie mi chodzi...o to ,ze mając juz dzieci mozna jeszcze pragnąć kolejnego...
mam nadzieje,ze i Tobie sie uda po raz kolejny tulić maluszka:))może synka tym razem:)

Ostatnia edycja:
Mama no tak w Poznaniu to moze wiac ;)) od sasiadow te wiatry ida ...

Mary dzieki :)

Pok z tego co czytalam to po tym zielsku moze tak byc :) a nawet powinno , bo po to go biora dziewczyny

mama a wiec moje dziecie ma 1rok i 5 miesiecy,Mateusz ma 14 w lipcu a Szymon ma 10 w lipcu. wiec juz dosyc duze chlopaki.... ale jak sa razem to durne pomysly im do glowy przychodza. teraz robie jednoczesnie obiad i rogaliki.
dziewczyny a u mnie dzis 4 dc i praktycznie sucho:szok:a zawsze @ trwala jakies 7 dni a wiec o co ho?
wybaczcie ze bede mniej pisala w tym tygodniu ale wiecie chce dzieciakom troche czasu poswiecic, powyglupiac sie z nimi, pobawic

mama dzieki :) lece dmuchać :)

a zrozumienie jak najbardziej :) tylko... ja bym sie z Toba zamienila bez zastanowienia gdybym mogła :)

asiunia - no ja wlasnie po to biore. Tylko jeszcze sie nie ciesze nadmiernie. Zobaczymy co bedzie dluzej.

reklama
ASIONEK- no mowie Ci wszystkie tuje na ogrodzie mi tańczą taki wicher...;/

dziś 7 luty-nasza PALEMKA ma wizyte w klinice leczenia nieplodności...mam nadzieje ze poszla i ze bedą dobre wieści!!!
Palemka-pisalam Ci smska ,ale tu też potrzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za Ciebie-za Was!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry