• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mama ja nadal bez @ :-)

Ale mi sie spac chce,pije juz druga kawe i nic mi nie pomaga :sorry:

Wiolcia widze ze masz wesolo w domku :-D

Palemka &&&&&&&

Ostatnia edycja:
reklama
Pok lekarz na razie powiedział tylko, że plamienia przed @ (nie po) mogą być przyczyną nieudanych prób zachodzenia w ciążę. Ale na razie tylko tyle - dopiero może na kolejnej wizycie będzie coś więcej wiadomo, bo mamy sprawdzać, czy mam owulację i jaki jest poziom prolaktyny.

A Made myślę, że się jakoś niedługo pojawi :)

A Pysia jakby nas podczytywała to niech również się odezwie :))) Pysiu tęsknimy!

no Mamo- chętnie bym coś podjadła, ale gdybym sama wiedziała co mi się chce...:-), hmm ptasie mleczko albo drożdżówka z budyniem- tylko pech bo jestem w pracy, a obok w sklepie pewnie już tego nie uświadczę:-(, no cóż chyba zacznę popijać kefirek:-)

cześc babeczki ja tylko melduje, że jestem... nic sie nie zmienia...

wiec mysle o Was cieplo i posyłam jedne z ostatnich mam nadziej

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

LIL mi gin powiedzial tyle jesli chodzi o moje krotkie @ ,ze to jest efekt cienkiego endo-mam cienkie to krotko sie zluszcza;/a poniewaz mam cienki to mam problem z zajsciem...bralam na to hormony ,ale lipaaaaaaaaaa-szlag!!i tak oto sie moje kólko kręci;/

POK- ja nie mam kontaku z Pysią i wątpie ,zeby komukolwiek podala swoją kom....Pysia byla zamknięta w sobie...
może jak nas czyta to wróci...

wieści od PALEMKI

CZYTALA,ZE trzymamy za Nią &&&&&&&&&&&&&&&&& i bardzo nam wszystkim dziekuje,POK Tobie dziekuje za PW ..napisala,ze nie ma nic do stracenie(poza 200zl) wiec idzie a wieczorkiem................wleci i zda relację:))))

MARY- papa i wytrzymaj w pracy-byle do czwartku..

EDYTA- toooo,nadal zaciskam &&&

MARAN- kochana ja Ci wysylam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
calą mase kciuków ,zeby sie w końcu zaczelo

i ************************************************************
za szybki poród:)))

Mama moim musisz odpuścić stres staraczkowy-wtedy się uda. Ja chyba mam to samo. Wierzę nawet, że gdybym odpuściła i zaczęła pozytywnie myśleć to nawet plamienia nie byłyby przeszkodą. Tylko jak tu kurka odpuścić?? :)) Musimy jakoś się trzymać!

Maran jeszcze chwila i już będzie dzidzia w Twoich ramionach :)))

Made i Kocurek - proszę popisać z nami głupoty!

To super ze Palemka pozniej zajrzy i napisze jak po wizycie :tak:

Mama dzieki za kciuki,w czwartek sie wszystko wyjasni :tak:

Maran a Twojej niuni widocznie dobrze w brzuszku,trzymam &&&&& za szybki i bezbolesny porod ;-)

reklama
Witam Was kochane staraczki!!
Mam nadzieję, że u Was wszystko w porządku i ze staraczek powoli przechodzicie na oczekujące na maleństwa.

U mnie ok, dopiero od jakiś 2 tygodni zaczynam czuć się lepiej.

Pozdrawiam serdecznie wszystkie kobietki!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry