• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Margolcia miałam to samo z kompem, wywoływał u mnie mdłości. Teraz jest dobrze pod warunkiem , ze często jem. Nadal rano wymiotuję i mam zawroty głowy. Paskudztwo. W mieszkanku juz w sumie od poczatku czułam się jak u siebie. Teraz dopieszczamy jeszcze na tyle na ile nas stać. Ogólnie wszystko w porządeczku. A czujesz juz kopniaczki.
mama u nas w nocy wiało a teraz trochę lepiej. Pootwierałam okna i drzwi balkonowe i wywietrzam chorobę. Na obiad dziś rybka to będzie smrodek i ponowne wietrzenie po południu. Proszę bardzo poudawaj kochana a ja ci zalecam nadal wmawianie sobie i wizualizację. Zwizualizuj sobie piękne, mięsiste endo
Tigunia a może jeszcze za szybko w ciązy z Dzwoneczkiem test mi wyszedł 10 dni po i Sorbusiowi tez jakoś tak a prosze już piastuje maluszka

reklama
Pok cykle mam raczej regularne, ale co do dnia to nie. 1 albo 2 dni roznicy czasem bywa. Jakos szczegolnie sie nie nakrecam na ten cykl. mogl mi sie przesunac przez podroz.
Wisienka wydaje mi sie, ze w tym cyklu to jest malo prawdopodobne. Chcialabym zeby juz @ przyszla zeby nowy zaczac ;-)
nie poddam sie ;-)

TIGUNIA- czyli co-szykujemy sie na listopad :))

WISIEŃKA- oj kochana,ale mi sie buzka usmiechnela na to mięsiste endo :))))
o wizualizacji pamietam-zastosuje :)))

ja juz oko pomalowalam zaraz śmigam po Domisia.

a potem Wisieńka do Ciebie wpadamy na rybkę:))

mama - pytam i pytam ale moze gdzies umyka - a moze mi Twoja odpowiedz umyka. Jakie sa sposoby poradzenia sobie z Twoim endo? Tylko czekac i obserwowac czy cos mozna dopomóc? No i czy to sie czyms objawia?

Jak już zaglądam na BB to wolę na "stare śmieci " wracać :D A tak na serio to tutaj mi się dobrze piszę, choć ja nie za często...
Połówkowe mam za 2 tygodnie w czwartek. Dobrze, że mam jeszcze 5 miesięcy, żeby się przyzwyczaić że syneczek jest. Już i tak kocham nad życie!
Wisieńka ty bidoku, jeszcze wymiotujesz?! Na mnie rzodkiewki działają jeszcze. A gumy do żucia są super- orbitki zielone. Super że już na swoim jesteście- tak jest najlepiej.

margolcia - sol zrobila fajny watek na wystaranych, zeby sie kobitki nie rozchodzily po roznych miesiacach jest watek "kontynuacja staraczek 2011" czy jakos tak :) stare-nowe śmieci :) bron boze, cie nie wyganiam tylko moze przeoczylas wiadomosc sol.

Dziewczyny jeszcze zapisy na 2011rok się nie skończyły, także trzymam kciuki za wszystkie bardzo mocno!!!!

pok wiem że jest taki wątek, nawet tam pisałam, jak się o ciąży dowiedziałam, ale jakoś tak zostałam pominięta i niezauważona, więc mi się źle pisało, nie potrafię sie tam wbić. Wolę do was napisać, nawet o pogodzie, ale tutaj czuję się dobrze. Trochę mi trudno, bo nie wszystkie dziewczyny kojarzę, ale właśnie za was najmocniej trzymam kciuki, za staraczki 2011.

Ostatnia edycja:
mama - pytam i pytam ale moze gdzies umyka - a moze mi Twoja odpowiedz umyka. Jakie sa sposoby poradzenia sobie z Twoim endo? Tylko czekac i obserwowac czy cos mozna dopomóc? No i czy to sie czyms objawia?
POK- mi sie objawia krotkimi @
to,ze cienkie to tylko na usg gin zobaczy -wiadomo..
ja na to dostalam hormony Estrofem(dla kobiet po usunieciu macicy ,jajników....) ale średnio pomógl bo mialam najgróbsze z 10mm moze a tak to mam 5 czasem 6 mm a najciensze ,zeby sie dzidzia zagniezdzila musi być 7mm

wiem ,ze Clo uposledza endo a ja bralam je w 4 cyklach(nie pod rząd)...
pilam wytrawne wino bo ponoć pomaga-u mnie NIE
jadlam orzechy-też nic

teraz czytalam,ze omwga 3 i acadr niby dobrze dzialają -trzeba wypróbować...

RURKA- wracaj z przedszkola -czekam i tesknie :))

MARGOLCIA- synek to duma mamusi-zobaczysz jak fajnie mieć takiego faceta!! ja mojego Domisia uwielbiam ,jestem w Nim zakochana!!!!!!!!!!!!!

jade po mojego księcia :)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry