• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mama ja mam połówkowe 24 lutego. Już przeżywam. Pol dostał kolejne L4 i zaszczyki na rozluźnienie mięśni. Ciekawe jak aparatura po tym będzie działąć:-D
margolciu ja wchodze na lipcóweczki i jest tam kilka dziewczyn z którymi się fajnie pisze i na wystarane tez bo ciekawi mnie co u nich ale straczki to po prostu taaaki sentyment
Tigunia to ślę ci &&&&&&&&&&&&&& i ~~~~~~~~~~~~~~~na nowy cykl

reklama
Mama ty masz tak cudne dzieci, że aż się chce mieć ich jak najwięcej. Ja bardzo chciałam i synka i córkę, także obojętna mi płeć, ale tatuś to aż pierś wypiął do przodu że synek będzie. jedź po Domisia, bo już pewnie czeka na mamusię.

Wisieńka mamy tego samego dnia połówkowe:-) Ja przeczytam czasem co słychać u wystaranych, bo im kibicuję, za bezproblemową ciążę i poród. Na lipcówki czasem zajrzę, ale gubię się za bardzo, wiem , że fajne dziewczyny tam są,tylko jak nie pisałam tam to jakoś teraz mi się ciężej wbić.

Ostatnia edycja:
hmm ja też się łapię już na inne fora- ale tu czuję się najlepiej i chce dalej Wam kobietki kibicować!

a ja nie wyrobiłam i kupiłam drożdżówkę- tylko że z dżemem bo z budyniem nie mieli:-)

Wisienka dziekuje Kochana...lapie, lapie wszystko ;-***
Mama ja wlasnie zaczynam 2gi cykl z Estrofem-em i CLO...Clo podwojna dawka...az strach, bo normalna strasznie przechodzilam...
tfu nie zaczynam, a dopiero zaczne jak @ przyjdzie

Dziewczyny jeszcze zapisy na 2011rok się nie skończyły, także trzymam kciuki za wszystkie bardzo mocno!!!!

pok wiem że jest taki wątek, nawet tam pisałam, jak się o ciąży dowiedziałam, ale jakoś tak zostałam pominięta i niezauważona, więc mi się źle pisało, nie potrafię sie tam wbić. Wolę do was napisać, nawet o pogodzie, ale tutaj czuję się dobrze. Trochę mi trudno, bo nie wszystkie dziewczyny kojarzę, ale właśnie za was najmocniej trzymam kciuki, za staraczki 2011.

Kochana, przecież my tam "sami swoi":tak:;-)
a czasami jest produkcja taka, że niestety zdarzy się pominąć którąś...

Margolcia no to trzymamy za siebie &&&&&&&&&&&&& ja za ciebie a ty za mnie
tigunia oj współczuje kochana i zeby się jednak fasolka ujawniła
Lecę teraz do obiadku.Potem wpadne

ewcia witaj. Ja wiem , że produkcja duża jest. Ja wam bardzo kibicuję. Ja nigdy za często nie pisałam, przez to sama sobie winna, że niezauważona jestm. Jesteście już "mocną grupą pod wezwaniem";-). Ja niestety mało zaglądam i mało piszę. Tutaj sentyment duży mam, a tam jakoś nie chcę jednorazowo przeszkadzać. Tutaj mam nadzieję, że zaciążone zaglądają, a na wystaranych może starczek nie być. Ależ u Ciebie ten suwaczek zasuwa, już powoli zaczynasz III trymestr- super, oby do spokojnego porodu!!

Wisieńka oczywiście że kciuki zaciśnięte. Smacznego

Tigunia jak nie tym razem, to na pewno następny cykl jest Twój!! Ale może jeszcze w tym jakaś niespodziewajka , wstydliwa fasolka się ujawni.

Ostatnia edycja:
reklama
Edytka przeczytalam z zapartym tchem... poczekam do konca tygodnia i zrobie nastepny test np w czwartek...jak wyjdzie jedna kreska to w piatek do gina niech zobaczy co i jak, a jak nic ciekawego nie zobaczy to bedziemy @ nawolywac lutka ;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry