• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
paulina Uuuuffff .... dziękuję - no właśnie ja taka dobrze podkarmiona teraz :-D tylko nie wiem czym - chyba zalegającą w ciele wodą hehe

przy Kamilu też dopiero w 5-tym mi się brzuszek ujawinił dlatego teraz jestem w lekkim szoku :sorry:

reklama
Jestem znów..zaczytalam sie na moim wątku potrójnych mamusiek-JA CHCE TRZECIE DZIECKOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!
Oszaleje poprostu.....

nie linczujcie mnie-wiem ,ze mam 2 dzieci ,ale to pragnienie zjada mnie od środka...........

witaj mary co slychac?
kocurku u mnie z Iwonka brzuch bylo juz widac kolo 12tyg.a moze bliznieta? :-)
edytko dziekuje za pamiec o mnie ....wczoraj zatesknilas:-) buziak

a po szkole gin ;);-)
jak wróce od gina to zaraz wam zdam relacje :):tak:
CMOKUSIAM :laugh2:
BAJ;*

trrzymam &&&&& za wizyte :)

witajcie porannie

przyszłam zameldować ze po tescie i tym razem dwie wyrazne krechy:D

postaram sie wstawic fotki przepraszam za jakoś :(

uciekam do lekara z małym

zycze miłego dnia:)

super !! cudowny widok :) jeszcze raz gratulacje !! ;)

a u mnie kolejne dni mijaja i @ brak... dzisiaj mnie np mdli i jakos nawet ochoty na kawe nie mam...ehh..
wiec wyjatkowo ze mna od rana herbatka z cytrynka ;-)

ja dalej trzymam mocno &&&&&&&&&&& i mam nadzieje , ze wkoncu zrobisz ten test ;))

Witajcie :-)

Mnie dziś w pracy nie będzie - wizyta u gina o 12:50 :)))))))) Niby jestem spokojna ale tylko niby.......

Kamil mi się pochorował jelitowo dziś - właśnie zapakowałam go pod kocyk i pozwoliłam nie iść do szkoły - oczywiście przeszczęśliwy :-)

powodzenia na wizycie !!!! i zdrowka dla synka :)

paulina kurczę u Ciebie dopiero się pokazuje brzuś ...... a mi się wybrzuszyło już ponad tydzien temu - raaaaany żeby tylko nie bliźniaaaaaki :szok:

Witaj pok hej wiolka i edyta :-)

Ooo i gosiane :-)

to mi wyskoczyl w 3 tc:szok: hehe moze jakies 4 raczki ... nie no zartuje chyba bym na zawal padla ;))
co nie zmienia faktu , ze brzuszek mam taki jakbym sie przezarla , albo utyla :)

Mama kurcze to gdzie ty mieszkasz , ze u ciebie tak wieje ?? :) przesylam slonko i oby ten wiatr przeszedl w koncu !!

no wlasnie Made przepadla ... mam nadzieje ,ze u niej oki !!!

mamita doczekasz sie . napewno:-)
mary u nas tez pomalu:-)mam dziecko u siebie na feriach i chyba niedlugo jeszcze jedno przyjedzie

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry