• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witajcie :-)

Ja wstałam rankiem wczesnym, pojechałam do pracy salę ogarnąć dla kolegi, który dziś u mnie będzie prowadził zajęcia dla gości z okolicznych podstawówek :)

Mnie dziś w pracy nie będzie - wizyta u gina o 12:50 :)))))))) Niby jestem spokojna ale tylko niby.......

Kamil mi się pochorował jelitowo dziś - właśnie zapakowałam go pod kocyk i pozwoliłam nie iść do szkoły - oczywiście przeszczęśliwy :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Mikusia gratulacje!

Mama, Kocurek, Mloda, Tigunia witajcie!

Ja dziś już trochę mniej płaczę z powodu plamień - co nas nie zabije to nas wzmocni.

Miłego dnia!

Cześć babeczki!

Ja dziś na popołudnie do pracy i pracuję z szefową... :-(:eek::baffled::crazy:

Mikusia - gratki jeszcze raz!!! :-):-) Na kiedy Ci termin wychodzi?

Młodamamusia - miłego dnia!!!

Tigunia, Mama, Kocurek - heeej! :-) Miłego dnia i ściskam Was!

Kocurek - zdrowia dla synka! :-)

Jos - kochana, tulę mocno! Strasznie mi przykro... Nie wiem, co powiedzieć, chyba tylko tyle, że wspieram Cię całym sercem!

Lil - cześć!!! :-)

Mama nie dziekuje zeby nie zapeszyc, ale chyba jutro zatestuje ( o ile dzisiaj pojade do apteki po test)
aaa wlasnie uzywal ktos tych pink testow z Domowego Laboratorium(chyba?) bo chyba po drodze bede miala Super-pham...hmm..

hej drogie kobietki
ja w weekendy nigdy nie mam czasu aby wejść na bb,a potem siedzę i czytam godzinę czasu coście naprodukowały;-)
Mamo- cieszę się że jesteś już z powrotem, ale wam w sobotę wiało w tym Poznaniu:-), oczywiście byłam w Ikei bo planujemy zakup dużżżej szafy- kolejny członek rodziny i kolejne rzeczy do upchnięcia:-)
Kocurku- trzymam kciuki za wizyte u gina
Mikusia- jeszcze raz gratulacje!

Jos- kochanie tak mi przykro... to wszystko jest czasami bardzo niesprawiedliwe, wierze w to że następnym razem wszystko się uda i Polduś będzie mieć pięknego braciszka lub siostrzyczkę
jakby nie było śle fluidki (ciągle bezkolorowe bo może dopiero 4 marca dowiem się kogo noszę pod serduszkiem)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
pozdrawiam i miłego dzionka mimo tej paskudnej pogody

lili tak właśnie kochana - to jest coś co powtarzam od wielu lat :) :) :)

jos ........ :( bardzo przykro .... trzymaj się :*

hej mary dużo cierpliwości!!! :)))

mikusia aj aj nie zauważyłam - ponowne gratulacje :-D

paulina dziękuję :tak:

tigunia- ja w listopadzie jak zaszlam to mi pokazaly od razu II robilam też Quci Vea dla potwierdzenia :))takze kupuj i testuj a my &&&&&&&&&&&& zaciskamy:))

kocurek- czekamy na relacje z wizyty najszybciej jak sie da :)

mary-beth- nooo,to widze radośc ogromna ,ze idziesz do pracy ;/;/;/ale badz dzielna-jeszcze troche :)

lil- brawo kochana!! ja tez juz tak na to wszystko patrze...co mnie nie zabije.......

paulina- cześć :)) no wialo jak jasny gwint ;/;/ i wiesz co???wczoraj ucicho a dziś znowu wieje-wrrr

i ja szafa kupiona czy dopiero robisz rozeznanie ??

reklama
Mamo- było rozeznanie- następnym razem mój mąż ma jechać busem bo do naszej laguny się nie upchnie- chcemy kupić sobie Paxa z przesuwanymi drzwiami- taki 2x2m:-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry