• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Paulina - witaj! Jak samopoczucie? :-) Miłego dnia!!!

Tigunia - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za test! :tak:

Mama - masz rację, szaleję ze szczęścia na dzisiejszy dzień z szefową... Może znów mi zacznie gadać o swoich sprawach intymnych!!! :eek::szok: Pracuję do czwartku włącznie, a pt. i weekend wolny. :-D:-) Już się zastanawiam, jak go wykorzystać i zrelaksować się na maxa, bo to ostatni przed nową pracą! :tak: A nast. 2 tyg. będą masakryczne, bo jeszcze będę na wypowiedzeniu w starej robocie i jestem w grafiku, a już zaczynam nową! :zawstydzona/y: Jak pogoda dziś? Mam nadzieje, że tak nie leje i nie wieje!

Komu kawusi? :-)

images

reklama
mary dla mnie ta środkowa poproszę :-) kurczę do mojej czarnej ukochanej już mnie coś nie ciągnie :sorry:

Idę śniadanko uskutecznić - ryżyk z mleczkiem - to przynajmniej ma obojętny smak :-D

Czy made w ogóle się pokazała ?????????????? :eek: Czy jak pysia zniknie :-(

Ostatnia edycja:
Hej dziewczynki :)
Mikusia gratuluje! super że masz już swoja fasolke hihi
JOS zaglądaj do nas będziemy pomagać jak się da ~~~~~~~~~~~dla Ciebie.
Ja na razie zmykam będę pewnie później, słaby dzień mam mdli mnie ale może to psyche działa :eek:

witam sie porannie...
przepraszam ale nie dam rady wszystkiego nadrobic
jos.... tule kochana:-(tak mi strasznie przykro
mikusia piekne kreseczki:-)spokojnej ciazy
tigunia zacisniete&&&&&&&&&&&&&&
kocurku daj znac po wizycie
mamita witaj sloneczko:-)

mary-beth- hej ja się czuję dobrze, gdyby nie duże piersi i pokazujący się powoli brzuszek to bym siebie nawet nie podejrzewała o ciąże:-)
a tobie mimo pracy z szefową- życzę tez miłego dzionka

Czesc

Mikusia piekne kreseczki,spokojnej ciazy :tak:

Kocurku udanej wizyty...

Tigunia a wiec trzymam kciuki :-)

Reszta dziewczynek Witajcie bo nie pamietam co mialam napisac :-p

mikusia - piekne krechy! :)

tigunia - trzymam kcuiki, ze super pharm byl po drodze :)

kocurku, młoda - czekam na wiesci od waszych ginow :)

a made nie widzialam juz dawno.

hej mama :)

a gdzie reszta?

ja oprocz tego jeszcze &&&&&&&&&&& za Kubicę.

paulina kurczę u Ciebie dopiero się pokazuje brzuś ...... a mi się wybrzuszyło już ponad tydzien temu - raaaaany żeby tylko nie bliźniaaaaaki :szok:

Witaj pok hej wiolka i edyta :-)

Ooo i gosiane :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Kocurek nie bój żaby:-), ja mam tak standardowo w ciąży- z pierwszym synem dopiero mi się brzusio pojawił ok 5mies i tak z dnia na dzień:-)
ale odkąd zrobiłam test sama czułam się "powiększona":-), teraz po prostu jest coś ciążowego w tym brzuszku, już po prostu nie wyglądam na dobrze podkarmioną;-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry