• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ja weszlam i widze ze wszystkie juz poszly spac,ja to mam zaplon :-p

Wiola gdzie jestes ?????

Mloda popisz ze mna....

Ostatnia edycja:
reklama
Edyta jestem jestem juz pisze;)
nie było mnie bo K przyszedł...

dziękuje wam dziewczyny za słowa otuchy ;):***
Musze sie z tym wszystkim przespać...
:-):-)

Oj widze ze nie ma Edyty ;( :-( to nie pozostaje mi nic innego jak isć spać. ;)

To Dobranoc ;**
Karaluchy ( ;
a juz jutro wizyta u gin ;)
3majcie kciuki zeby maluszek sie ujawnił;**
CMOKUSIAM ;**:-)
BAJ;);-):-)

Ostatnia edycja:
no mam nadzieje ze sie ujawni;)
jestem jestem jeszcze ale na chwilke bo rano juz o 5.30 musze wstać;(:-(

To w takim razie nie zatrzymuje,wyspij sie bo ciezarna jestes :tak: a ja i tak narazie musze isc,bo maly marudzi w lozeczku jak zasnie to wroce,ale pewnie juz Ciebie nie bedzie wiec mowie

Dobranoc kolorowych i do juterka

JOS- bardzo mi przykro - jak chwile potrafią być ulotne...ojjj :-(:-(:-(:-(:-(:-(:-( placzę razem z Tobą :(

MłodaM- kochana dasz radę ja też byłam samotną mamuśka - nie długo bo szybko spotkałam mojego męża - i dzieki niemu jestem szczesliwa- zawsze miałam nadzieje,że wszystko sie ułozy

Ruuurka- ja tez mam urodzinki 23 kwietnia ale rok wczesniej:cool2:

reklama
dziewczyny wielkie dzieki za wsparcie... mimo bolu i zalu staram sobie wytlumczyc ze "tak mialo byc", ze natura wie co robi
ale wiecie co... tak czytam co piszecie o testowaniu, o tym ze nie ma sensu robic testu za szybko... i mysle ze to jest prawda, ale dla tych ktore nie maja objawow...
wtedy nawet nie wiedza... i tak jest lepiej ! bardzo bym chciala tak miec - nie wiedziec
ale moje ciaze takie nie sa
i niestety mam swiadomosc ze nawet gdybym nie robila testu i to i tak bym wiedziala... wszystko mi smierdzialo juz od tygodnia, w kuchni, na dloniach czulam plesn, jeszcze dzis rano nie moglam wyjac skladnikow z lodowki.... tak draznil zapach... piersi mialam takie ze jakby o rozmiar dobry wieksze plus obolale...
niestety fakt zrobienia czy nie zrobienia testu niczego nie zmienia... do dzis moglabym go nie robic, a i tak bym wiedziala co sie stalo... i to jets najbardziej okrutne :((((

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry