• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
LIL- cześć kochana ..a Jos poronila...:(

ZIZI- no przykre to jak tak piszesz...ciąże też po to tyle trwa ,zeby sie troche doedukować..

ale jak dzialania byly to jest szansa...a te kreski to czasem wychodzą jak chcą a Ty masz testy z apteki czy z allegro???

Mama nie krzycz....z allegro.....

reklama
GOSIA- papa :)
LIL- I TAK I NIE... mi gin kazal testowac na drugi dzień jak @ nie przyjdzie bo mam brać lutke na podtrzymanie i dla mnie jest to szansa na utrzymanie ciązy ...wiec wiesz każda z nas ma inaczej..

a Twoje plamienia moze w tym cyklu sa takie bo dopiero zaczelaś brać Castagnusa i on teraz "reguluje"...na ulotce jest napisane ,zeby go brac 90 dni i jak po tym czasie nie ma poprawy to do lekarza..wiec moze trzebaby poczekać...
??

ZIZI-no to do nastepnego cyklu kup z apteki z firmy Domowe Labolatorium..ja placilam za 5 szt 15 zl i bylo wszystko si:)) te z allegro to sama widzisz ,ze o kant dooopki rozbić

Mama no masz rację - ja też musiałabym teraz testować w terminie @ właśnie przez tego castagnusa. Ale Ty wiesz dobrze jak ja jak smakuje ciąża biochemiczna - brrr....Nie chciałabym ponownie tego przeżyć, nawet jeśli jest to zupełnie naturalna sprawa...Żadne tłumaczenie wtedy nie pomaga....A o castagnusie naczytałam, że pomaga tylko w przypadkach lekko podwyższonej prolaktyny. No nic czekam więc dalej, ale te pierwsze dni plamienia muszą być zawsze w stresie jakoś. A co do lutki - nie mogłabyś jej zacząć brać zaraz po owulacji? Też słyszałam o czymś takim - może byłoby to pomocne?

Mama mówisz, że to domowe laboratorium dobre? to może i ja się na nie skuszę. Tak dzisiaj myślałam o tych z allegro i w sumie to nie mam pewności jak oni je przechowują, więc lepiej nie ryzykować :)

LIL- teraz bralam w listopadzie lutke od polowy cyklu i niewiadomo czemu ciąża owszem byla podtrzymana ,ale rozwijala sie poza macicą ,dlatego teraz gin powiedzial,ze bede brala jak test wyjdzie pozytywny-nie wczesniej...nie wiem o co kanam ,ale zrobie jak mówi...
co do Castagnusa to masz racje-on dziala tylko przy lekko podwyzszonej prl a jak masz mocniej to juz trzeba brać norprolak lub bromergon...a robilas badanie na prl???
norma jest do 24 ,ja mam 8,1..

RURKA- polecam,polecam-zobacz na necie moze bedzie taniej ,choc tam wiadomo,ze przesylka dochodzi..

Ostatnia edycja:
Dzięki Mamitka, kupie niedługo, mam nadzieję, że pierwszy i ostatni raz :)

Dobranoc dziewczynki, spijcie dobrze :)

Mikusia &&&&& za jutro :)

Dobranoc RURKA!

Mama prl będę robić teraz po skończonej @ - tak mi poleciła kobitka z laboratorium, choć mi się wydawało, że lepiej zrobić po owu. Ale słucham się już zaleceń. I Ty też dobrze robisz, że słuchasz lekarza. Będzie dobrze w końcu. Najważniejsze to mieć dobre nastawienie.

LIL- ja też robilam po @ :)

ja też juz zmykam

do jutra

big_smile.gif

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry