• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mamuś - akurat nie mam nic w domu, ale jutro kupię w drodze do pracy. Dziś wytrzymam, bo ból nie jest jakiś straszny. A jak tam u Ciebie? Dzieci śpią?

Sol - ale masz fajne te dziewczynki! :-):-)

Zizi, Rurka - cześć!

reklama
ZIZI- cześć :))co tam u Ciebie ??
SOL- też wiem o czy mówisz...niby "lepiej"..
MARY- tak ,maluchy śpią od 40 min..Tomi czyta a ja bb :)

RURKA- pewnie ,ze
buzinka1t.gif
buzinka1e.gif
buzinka1s.gif
buzinka1k.gif
buzinka1n.gif
buzinka1i.gif
buzinka1l.gif
buzinka1a.gif
buzinka1m.gif
!!!!!

Rurka - wcześniej pytałam, ale chyba zdążyłaś zniknąć (albo ja ślepa) - z którego kwietnia jesteś? ;-) Bo ja też z kwietnia, ale w tym roku 26 mi stuka. :-D

Jej cały dzień mnie nie4 było a tu takie smutki :( Biedna JOS :-(:-(:-( mam nadzieje że szybko dojdzie do siebie i wróci na bb.
Młoda może ta cała sytuacja jednak zbliży cię z tatą. Rodzice się denerwują, czasami mówią przykre słowa ale tak na prawdę zawsze nam pomogą ;) będzie wszystko ok a gdy maluszek się urodzi to może twój chłopak dorośnie w końcu. Trzymaj się.

Mamitka ach jak się cieszę, ja za Wami też tęskniłam, ale gości miałam i nijak mi było ich zostawić. Mój mąż sugeruje, że się uzależniłam od BB :D
Jak się Jos czuje, oczywiście nie chodzi mi o psychikę, bo wiem sama, że to się tak szybko nie da pozbierać, chodzi mi o to jak się czuje fizycznie? Jak przeczytałam Twojego posta, to aż gęsiej skórki dostałam :( Jeśli możesz to przekaż Jos ze my wszystkie bardzo jej współczujemy i jesteśmy myślami z nią :((((

Mary przepraszam najmocniej, umknęło mi :) z 23 kwietnia jestem :)

Hej mary-beth jeszcze się chyba nie poznałyśmy ;) mama w sumie poleniuchowałam dzisiaj :) ale żeby się zrehabilitować byłam na siłowni popołudniu troszke się poruszać :cool2:

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry