• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
MLODA- a nie ma juz szansy ,ze bedziecie razem???????moze za kilka dni spojrzysz na wszytko inaczej ..może On przemysli...

MARY- no oby to "tylko" @ tak sie ujawniala..
życze Ci spelnienia w nowej pracy i kupna wymarzonego M:tak:
i bedzie impreza
szampan.gif

reklama
Mi również strasznie przykro z powodu Jos... :-( Wiecie, ja nawet nie miałam bladziusieńkiego pojęcia, ile dziewczyn tak szybko roni dzieciątka, zanim nie trafiłam na BB... Nie sądziłam nawet, że to aż tak częste... :-(:sad::no2:

Mamuś - dzięki, kochana! :*

Młodamamusia - postaram się! :-)

mary - tak po prawdzie to dopóki kobieta się nie zaczyna starać to nawet nie wie czy w ciąży nie była bo sporo jest ronień przed terminem @ i zwyczajnie @ przyłazi :-(

mary - 6 ciążę straciłam w 30dc i gin uznał za poronienie a miałam 26-28 dniowe cykle wtedy. więc te powyżej dnia spodziewanej @ wychodzą jako poronienie, te przed terminem @ jako biochemiczna nie plasuje się do miana poronienia bo nie dochodzi do zagnieżdżenia a jedynie do zapłodnienia jaja które zostaje usunięte ze względu na zbyt niski poziom odpowiednich hormonów lub ze względu na wadę. ale ta świadomość nie bili mniej jeśli się wie :-( dlatego lepiej testować dopiero w dzień lub kilka dni po terminie @ bo ciąż biochemicznych podobno jest multum - tak mnie gin pocieszał - marne pocieszenie :sorry:

mlodamamusia - dasz radę - sama czy z facetem :tak: ja z moim się już kilka razy rozstawałam - nawet po ślubie mu groziłam rozwodem ale bardziej go kocham niż nienawidzę więc dalej razem :-p z facetami źle, ale bez nich lepiej :-D... znaczy gorzej :-) musi dorosnąć a to ciężki proces bo oni wieczne dzieci. poczekaj aż zobaczy malucha - jak się zakocha to zmieni cały swój świat dla was - ale na to żeby się zakochał też trzeba czasu bo to powolny proces :tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Sol - rozumiem. No i to nie jest żadne pocieszenie!... :-( Zgadzam się, ze lepiej testować jak najpóźniej, ale z tym czekaniem to u starających się kobiet ciężko. A jak Twoje maluchy?

SOL- cześć ..smutno co...?
nie tak to mialo być :(
"dobre" chociaż tyle,ze obylo sie bez zabiegu.....

MARY- a wzielaś cos na te plecy-jakiś apap??

mary - Karola jakby mogła to by zagadała na śmierć wszystkich :-D A Emi zjadła i śpi mi na ramieniu grzejniczek mały :-p koza odbija tylko u M na ramieniu - u mnie nie chce :dry: więc już 15 min ją trzymam i nic - zasnęło się dziecku z nudów :-D A co tam ci się dzieje bo nie nadrobię a widzę że coś nie halo :sorry:

mama - nigdy nie jest tak jak powinno - ale życie jak życie - szare, szorstkie i do d... :sorry: ale racja - lepiej wczesną ciążę stracić niż później - choć to żadne pocieszenie i podłe stwierdzenie :-( ale wiem co mówię :-(

reklama
Cześć Dziewuszki:*

Jos bardzo mi przykro :(((( <tuli mocno>

Mamitka
tęskniłaś ? :D

Młoda trzymaj się mała, a Twój chłopak zmądrzeje, zobaczysz! Wiem jak to jest jak się nie można dogadać z rodzicami, sama mam z tym czasem problemy, ale niestety niekiedy trzeba zacisnąć ząbki i robić dobrą minę do złej gry. Trzymaj się i pamiętaj, że nie jesteś sama, bo niedługo będziesz mieć śliczny skarb:**

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry