• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
EDYTA- dzieki zaraz Tom popatrzy..

MLODA- ale Ci sie dzieje w życiu.....można Ci jakoś pomóc..???

reklama
Pok - Edyta zapytała mnie, czy to może nerki, ale ja nigdy z nerkami nic nie miałam, więc to zwykły ból w lędźwi przed @, no i chora będę chyba, a przy grypie mnie zawsze plecy bolą! :-(

Młodamamusia - kochana, a co się dzieje? Ściskam i tulę! Daj znać, czy jakoś możemy pomóc! Mam nadzieję, ze wszystko się wyjaśni i ułoży dobrze dla Ciebie i dzidziusia! :*:*:*

Mamuś - mam 33 dc, więc @ idzie (jutro powinna być) i stąd mnie plecy naparzają! :-(:-( A, no i jakiś wirus, bo cała gorąca jestem! Ojeju, ale boli!

Mary ja jednak obstawiam ze to nerki,przy przeziebieniu nerek mozna miec nawet 40 st goraczki,wtedy bol jest nie do zniesienia,mi lekarz powiedzial ze jeszcze godzina a bylabym martwa wiec lepiej idz do lekarza,bo z nerkami nie ma zartow :no: ja tez myslalam ze to przeziebienie a jednak mylilam sie....

MAMA dzieje sie dzieje sie...
ON ma nas totalnie gdzies niczym sie nie interesuje nic go nie obchodzi nic kompletnie nic ;(
KIEdyś... rok temu tez mnie tak zlewał to z nim zerwałam... I kumplowałam sie z kumplet tylko kumplet nic dla mnie nie znaczył bo w głębi duszy kochałam K...
No i później sie pogodziliśmy.. I on ma mnie od tamtego czasu za K****...
ze go napewno zdradziłam itp
a teraz to on sie bawi w jak najlepsze łazi se po klubach i cholera wie co debil jeden ( przepraszam ale te słowa mi sie na jezyk same cisnął;( )
Wogóle go nie obchodzi ani ja ani dziecko nic;(

mam serdecznie dość;(

MARY zdrowiej ;*

8p.gif

sprawdzam czy sie udalo pobrać

Mary ja jednak obstawiam ze to nerki,przy przeziebieniu nerek mozna miec nawet 40 st goraczki,wtedy bol jest nie do zniesienia,mi lekarz powiedzial ze jeszcze godzina a bylabym martwa wiec lepiej idz do lekarza,bo z nerkami nie ma zartow :no: ja tez myslalam ze to przeziebienie a jednak mylilam sie....

Boooże, tylko nie to! :-( Jeju, nigdy nic nie miałam z nerkami, ale cholera teraz wie... :-(:-( A jakbym teraz na zwolnienie poszła, to by mnie szefowa zabiła... :-( Zaraz zmierzę sobie temperaturę, czy gorączkę mam, ale mam jakiś kijowy termometr...

MARY- no to oby to byla @ a nie nerki bo ja też leczylam nerki i to jest masakra...

MLODA- no to w takiej sytuacji musisz "dobrze żyć" z rodzicami bo Oni są Ci potrzebni skoro nie możesz ilczyć na ojca dziecka;/;/przykre to ,ze Niunia w drodze a u Was takie historie...tule:(

EDYTA- dzieki ,mam nadzieje ze Tomi zainstaluje :)

Mama wystarczy stronke zapisac w ulubionych i po sprawie nie trzeba nic sciagac ;-)

Mary naprawde przy przeziebieniu nerek nie mozna wysiedziec na miejscu zadna pozycja nie przynosi ulgi,wtedy bol jest nie do zniesienia,objawy sa typowo grypowe no a jak wiadomo moga nawet przestac pracowac wiec biegiem na ostry dyzur i sie nawet nie zastanawiaj.Mozesz miec takze bakterie w moczu ktore spowodowaly bol nerek i wtedy dostaniesz antybiotyk....

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry