• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
tak pokłociłam się z nim ...
No sory bardzo ale nie pozwole sobie na to zeby mnie olewał...
Imprezował sobie wczoraj... I przy okazji zarobiło sie mojemu byłemu..
Oh

tak pokłociłam się z nim ...
No sory bardzo ale nie pozwole sobie na to zeby mnie olewał...
Imprezował sobie wczoraj... I przy okazji zarobiło sie mojemu byłemu..
Oh

Niunka bedzie dobrze,nie denerwuj sie bo dzidzia to odczuwa...

A oglonie co mialas na obiadek?

Ale u nas pochmurno i tak nijak,pije kawe bo zasypiam :rolleyes2:

Obiadek ;)
na pierwsze danie rosołek ;)
a na drugie danie ziemniaczki kotlecik i suroweczka ;)

a ty?;)
ja akurat mandarynki skonczyłam jeść ;):-)

A u nas to nawet ciepło ;)

Edytko ide na chwilke do sąsiadki bede zaraz;*

reklama
czesc kochane,

nie bylo mnie i próbowałam Was nadrobic ale nie daje rady. wczoraj wieczorem spontanicznie zrobilismy sobie daleką wycieczkę i wróciliśmy dzis po południu. M. chory paskudnie, grozi mi, ze w domu zostanie kilka dni. szlag :) nie zrozumcie mnie zle. Ja go kocham nad zycie ale lubie moje dni w samotnosci :) a on mi tu bedzie lazil i balagan robil :)

mlodamamusia - bardzo mi przykro. Pamietaj, ze czesto rodzice zmieniaja zdanie jak juz przychodzi kruszynka na swiat - z najwiekszych zlosliwcow potrafia nagle stac sie najlepszymi dziadkami na swiecie. Rodzice na rozne sposoby okazuja troske o nas, nie zawsze tak, jakbysmy chieli tego najbardziej. Pamietaj, ze on chce dla Ciebei najlepiej, ze chcial dla Ciebie zycia pelnego sukcesow i radosci i pewnie nie wpisywal w ten plan ciąży w młodym wieku. Pewnie wciaz nie umie sobie wyobrazic jak teraz bedzie wygladalo Twoje zycie i po prostu sie o Ciebie martwi... tylko okazuje to w taki a nie inny sposób. Głowa do góry! Nie martw sie nadmiernie kochana, zobaczysz, ze dzidzia go rozbroi.

lece dziewczynki poprzypominac sobie gramatyke francuska - teoretycznie w tym tygodniu zaczynam kurs (jesli beda mieli grupe pasujaca pod katem mojego sredniego zaawansowania).

czy ktos jutro testuje?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry