• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
WISIEŃKA- no wmawiam sobie kurka siwa juz teraz a jeszcze daleko do owu-Tom juz za mną chodzi :):):):))))

a Ty kiedy masz polówkowe??
bo tak sobie myśle,ze na polówkowym to na 100% powinien Ci pleć powiedzieć:))może jeszcze sie okaże ,ze córka bedzie :))czy teraz jak bylaś to potwierdzil synka??

no i zdrówka dla Macka !

reklama
GUMISIA- no u mnie tez ponuro,zaraz trzeba bedzie palić swiatlo bo juz ledwo klawiature widze;/

RURKA- zerknelam,moze i fajne to jest,ale w szoku jestem ,ze tyle kaski wolają ;-0
ale myśle,ze warto sie zastanowić tymbardziej,ze jest to wielorazowego użytku :)

gumisia ja z licencjata kształcenie zintegrowane i wychowanie przedszkolne a z magisterki pedagogika społeczno rodzinna. Teraz mam zamiar iść na podyplomówkę, na zarządzanie oświatą, chyba, że się pojawi fasolka, to przełożę to na później :)

Mama właśnie:szok: ponad 100 zł. Gdybym miała pewność, że to skuteczne jest to bym kupiła, ale tak to się waham.

tak, tak wiem, post pod postem, nie zauważyłam;P

RURKA- no troche dużo ,ale...w aptece pewnie byloby drożej...powiem Ci tak jesli planujesz więcej niż 1 dziecko to może warto kupić..ja więcej nie planuje wiec raczej sie nie skusze-to znaczy dzialamy teraz nad trzecim ostatnim :))

MLODA- a co tam z tatą ???

reklama
yy cos sie stalo i mi wykasowalo sie co pisalam :/
przejadlam sie az mam wyrzuty sumienia :)
hmm to ja was dziewczynki zegnam na dzis, chyba ze nie wrocimy bardzo pozno to zajrze jeszcze do was wieczorkiem, trzymajcie sie kochane i nie naprodukujcie za duzo :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry