• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
EDYTA- no to czekamy do czwartku :)
MARY-BETH- no 1 wielkośc czcionki-ja pisze 2:))

robie kawe-komu??
mam tez pierniki w czekoladzie:))

mary a dziekuję, poza @ wszystko w porządku :)

edytka
oczywiście, że ostatnia, żadnej więc nie przewiduję ;)zobaczysz, w czwartek II będą &&&

Mamitka
obiadku jeszcze nie było, dzisiaj mamusia robi więc czekamy co nam zaserwuje :D

Jak tak czytam o waszej pogodzie, to aż mi się wierzyć nie chce: u nas pięknie, słonecznie, 10 stopni... WIOSNA, wiosna, wiosna ach to ty... czuję ją wszędzie. Może jakiś spacerek po południu? :-)

no czesc kochane :)
godzine mi zajelo nadrobienie co naskrobalyscie od wczoraj ale macie tempo :)
lista listopadowek jest spora juz nas 6 jest, oby kazdej sie udalo :)
wczoraj bylam w superpharm wiec zakupilam juz tescik przy okazji
hmm a pysi nadal nie ma, trapi mnie co to sie wydarzylo
co do diety dukana sasiadka schudla 30kg rok temu i narazie nic nie wrocila bardzo dobrze sie czula i wyglada rewelacyjnie
ale narobilyscie mi smaka na nalesniki ...
ja mam teraz chwilke wolnego, K oglada skoki ja juz obiadek i salateczke zrobilam, a pozniej jedziemy do bracika wiec obowiazkowo musialam was odwiedzic
edyta nie trac nadziei powtorz za kilka dni test a jak nie to zawsze mozesz dolaczyc do grona celujacych na listopad:)

EDYTA- no to czekamy do czwartku :)
MARY-BETH- no 1 wielkośc czcionki-ja pisze 2:))

robie kawe-komu??
mam tez pierniki w czekoladzie:))

Mama - no co Ty! Czcionka 1? A myślałam, że piszę tą co wszyscy... :tak: Ja z chęcią Ci kawy trochę podpiję! :-D

Rurka - przykro mi z powodu @... Kurczę, wiem, kochana, co czujesz, tyle już tych niechcianych @ przylazło do mnie... :eek: Ale pozostaje mi trzymać kciuki za nast. cykl! :-)

Gumisia - witaj!

RURKA- oo prosze jak Wam dobrze :))no to bedzie niespodzianka obiadowa :):):-)
prosze Cie nawet mi nie pisz ,ze tak ladnie macie bo moje dzieci tak by sobie pochalasly na spacerze a tu przymusowy areszt od wczoraj-najpierw wichry a teraz deszcz;/;/

ale jutro juz idą do przedszkola to juz beda wsród dzieci-chociaz tyle:)

Ja kawe bede pila ale po obiedzie :tak:

Gumisia a pewnie ze nie trace w koncu @ nie mam :-D a listopad tez piekny miesiac,Alan jest z listopada i bralam slub w tym miesiacu wiec jest dobrze....

MARY-BETH- kochana,nie wiem jak sie innym wyświetla ,ale mi Twoje posty wyskakują pisane taką wielkością-to jest 1 a ja pisze 2 czyli taką wielkościa,no ale nie wazne jak masz tak piszesz:-p:tak::-D

GUMISIA- no to zapowiada sie mile popoludnie u Ciebie :) fajnie,ze udalo sie nadrobić -dobrze jest być na bierząco:tak:;-)
a jakieś testy są w promocji w Super farmie ??;-)

ja juz sobie suwaczek zrobilam-a niech tam...niech liczy do testowania-,moze tym razem zdąże zatestowac zanim mnie @ wyprzedzi:baffled:

Dziewczyny co myślicie o testach owulacyjnych z allegro? Może lepsze z apteki? Widziałam na allegro taki test owulacyjny "Julia" który wykazuję owulacje na podstawie struktury śliny, może warto w takie coś zainwestować?

Mama ja też idę jutro do przedszkola :D

reklama
MARY-BETH- kochana,nie wiem jak sie innym wyświetla ,ale mi Twoje posty wyskakują pisane taką wielkością-to jest 1 a ja pisze 2 czyli taką wielkościa,no ale nie wazne jak masz tak piszesz:-p:tak::-D

Mama - poważnie?!?! Ojej, a ja nie wiedziałam! OK, a jak teraz (czcionka 3)?

Dziewczyny, a Wam też się to moje takie małe wyświetla jak Mamie???

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry