• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mary :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Rurka ja sie na tych testach nie znam ale moze inne dziewczyny cos doradza ;-)

Dobra lece nakladac dzemik,bo dzieciaki glodne wiec niebawem wroce :-)

reklama
Witajcie kochane staraczki. U nas wczoraj komp klękł i Pol walczył. Nadal nie jest dobrze i jak go wyłaczy to nie uruchamia się monitor i znowu walczy. Na razie nie wyłaczamy i tyle. My po zupce, gotują się ziemniaki i czeka surówka z lodowe. Maciek coraz bardziej chory a mnie dzis rano pobolewało gardło i wierciło w nosie. Na razie przeszło. Pogoda do dooopki i ciśnienie niskie bo głowa mnie boli i chce mi się spać.
Mary-meth witaj słoneczko. U mnie Twoja czcionka była normalna a teraz jest wieksza
rurka ja nie wiem o allegrowych owu ale kupiłam ciązowe i wykazały mi ciążę dopiero 2 tyg po aptecznych. Myślę, ze to zalezy od kogo kupujesz
mama śliczny suwaczek. Jak tam sisterko dzis u ciebie z samopoczuciem? Ja po obiedzie skusze się na kawkę bo jakaś masakra z tym ciśnieniem. No i nadal jem.....

ślę dla wszystkich fluidki~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

mama ja kupilam pink test strumieniowy, byly tez plutkowe i obecnie po 6,99 narazie kupilam jeden bo zrobie jak nie dostane @ i albo wyjdzie albo nie :P
rurka ja nie doradze bo nie uzywam testow owu, ale takie rzeczy chyba pewniejsze z apteki

MARY-uzywaj jak Ci wygodnie,ale troche ciezko sie czyta tą 1:)
a jak napisalaś 3 to juz si :))
smacznego:))

EDYTA- leć karmić dzieciaki :)) i wracaj !

RURKA- przyjęte,zaakceptowane;-)
a Ty przedszkolanka ????:)))

WISIEŃKA- witaj siostro-co to...teraz Tobie komp szwankuje:baffled:sie porobilo:sorry2:
dzieki za ~~~~~~~~;-)
no suwaczek zrobilam choć juz daaawno nie mialam ,ale niech odlicza:cool2:
a moje samopoczucie???????wlasnie bylam w WC i jak myślisz???
tak jest-ja już po @ wiec standard-2,5 dnia:baffled::sorry2::blink:
szlag..

GUMISIA- dzieki,czesto mają te pink testy w prom.myslalam ,ze moze coś nowego;-)

RURKA- ja o testach ze śliny nie slyszalam....ale ogolnie kiedys kupowalam allegrowe i nie bylam zadowolona..teraz w styczniu kupilam owulacyjne w Superfarnie :tak:5 szt za 15 zl w promocji-normalnie 25 zl.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry