• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
jestem-bede z doskoku bo robie obiada:-p:-p:-pkurak na butelce juz w piekarniku,ryż sie gotuje-jak sie ugotuje to udusze go z groszkiem zielonym:-)

RURKA- cześc kochana :) ladną liste na listopad zrobilaś ,ale.Wisieńka raczej do listopada nie doczeka:-D:-Drodzi w lipcu:tak:Ona juz szczesliwie zaciązona i czeka na synusia:tak:

EDYTA- no w sobote to jeszcze jakis ruch jest ,ale niedziela to bieda:-p;-)

MARAN- cześć kochana-ciesze sie ,ze znalazlaś chwile ,zeby do nas wlecieć :):):-)
mam nadzieje,ze z nowym tygodniem rozpocznie sie u Was akcja porodowa:)
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& dla Ciebie za czszęśliwe rozwiązanie..

Ostatnia edycja:
reklama
RURKA- nie ma za co:) rozumiem-tyle nas tu ,ze mozna Nicki pomylić :)

matko i córko jak ja bym chciala,zeby nam sie tu wszystkim udalo..

EDYTA- a Ty jaką czulość mialaś tego dzisiejszego testu??25 czy 10??

:-) hej kochane :-)

Wróciłam z powrotem do łóżeczka na jakiś czas - no mam czego chciałam :-p aj aj ale mi źle i niedobrze z każdej strony :sorry2:

Chętnie użyczę objawów ...... ;-) Kto chce????

No nic ..... muszę głowę do poduszki przyłożyć .... miłej niedzieli :tak:

Ostatnia edycja:
Hej kochane!

Witam się niedzielnie! :-) Oglądamy z M. "Przyjaciół" i pijemy kawkę. :-D Kurcze, właśnie sobie zmieniłam suwaczek i pomyślałam, że muszę wrócić do mojej dietki!!! :szok: Booooże, jak ciężko wrócić po przerwie parotygodniowej... :eek::oo: Ale tylko 1 kg w górę mi poszedł, więc jak się zmobilizuję, to znów będą spadać. Ale powiem Wam w sekrecie, że przez londyńskie żarcie prawie nadrobiłam to, co straciłam!!! :szok::szok: A po powrocie do Norwegii i moich nawyków już waga w normie sprzed wyjazdu. Na szczęście!

Edyta - kochana, moze było jeszcze za wcześnie. Trzymam nadal kciuki!!! :-) Kiedy powtarzasz?

Mama - witaj! :-) Jak tam niedziela mija? :-) My też chcieliśmy się wybrać na spacer, bo nic wyjątkowo nie pada i chcieliśmy porobić zdjęcia, ale nam się karta pamięci popsuła... :sorry2: Zobaczymy, co będziemy dziś robić.

Maran - ale Majeczce dobrze w Twoim brzuszku! Życzę Ci kochana, żeby się zaczęło wkrótce a poród był lekki! :tak:

Kocurek - witaj! U ciebie 6. tydz.? Odpoczywaj i dbaj o siebie. :-)

Rurka - cześć! :-) Pozdrawiam!

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za Wasze staranka i teściki, kochane!!! :-)

Ostatnia edycja:
my juz po obiadku,wstawilam na kawe,mąż zmywa naczynia,dzieci u góry-no milusio:-D:-D

KOCUREK- ano-faktycznie,masz co chcialaś-leż poki mozesz :tak:a wrazie WU idz na zwolnienie bo w pracy nie bedzie Ci lekko:sorry2:

MARY-BETH- cześć kochana,ale sobie wymyslilaś wielkość 1 i aż oczy mrużę jak czytam;-)
u nas od wczoraj pada i nie wyjdziemy...gdyby same kaluże byly to dzieci gumowce i heja ,ale w tej sytuacji:baffled::baffled:

RURKA- a Ty juz też poobiednio??:-)

reklama
Mamita test byl czulosci 25...

Mary-beth mam nadzieje ze bylo za wczesnie a powtorze w czwartek,z reszta suwaczek odlicza :-)

Kocurku a dawaj ja z checia przyjme chociaz pare objawow :-p

U nas nalesniki beda na obiadek,juz sa w trakcie smazenia mezu zadeklarowal ze posmazy je wiec my z dzieciakami ogladamy tv,tzn ja to tylko udaje ze ogladam :-D

Rurka to wspolczuje,wiem ze to meczace bo ja mam tak co miesiac :dry:ale moze u Ciebie to ostatnia @ w tym roku... ????

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry