• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Edytka może za wcześnie, moja przyjaciółka robiła test w dzień @- negatywny, drugi zrobiła 3 dni później, znowu negatywny, i dopiero tydzień po @ wyszły jej 2 kreseczki w tym jedna bardzo blada.

Nie poddawaj się, trzymam &&&

Ja wciaz zyje nadzieja :-D

Mikusia ja tez trzymam kciuki &&&&&&&&&

Mama sama juz nie wiem,ale czytalam ze do zagniezdzenia moze dojsc nawet 14 dni po owulce,dlatego niektorym dziewczynom testy wychodza dopiero tydzien po terminie @ a czy jest to prawda tego nie wiem :no:

Podobno to prawda, bo ja też tak słyszałam, a mój mąż interesuje sie trochę biologią i tymi sprawami (dużo czyta o tym itp) i on mi to też kiedyś mówił.

Mi wczoraj skończyła się @ i chcę w tym m-cu zaciążyć ale czy mi się to uda??? Byłabym listopadówką może jeszcze ktoś by do mnie dołączył:-)

Podobno to prawda, bo ja też tak słyszałam, a mój mąż interesuje sie trochę biologią i tymi sprawami (dużo czyta o tym itp) i on mi to też kiedyś mówił.

Mi wczoraj skończyła się @ i chcę w tym m-cu zaciążyć ale czy mi się to uda??? Byłabym listopadówką może jeszcze ktoś by do mnie dołączył:-)

To widze ze to prawda :-p

Moze ja zastane listopadowka :-)

reklama
Edyta fatalnie:( boli mnie brzuch, i mam tak strasznie obfitą @, ale dziewczyny mi wczoraj pisały, że może się macica dokładnie oczyści, i niech się oczyszcza, bo w tym cyklu wprowadza się nowy lokator :D

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry