• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mloda co sie dzieje ????

Juz po obiadku,nie dosc ze napchalam sie nalesnikami to moj T na drugie kupil kurczaka w sosie curry no i teraz czuje sie ciezka :-p a teraz spac mi sie zachcialo...

reklama
Młoda nie przejmuj się :*** rodzice czasami tak maja, trzeba brać poprawkę na ich humory:) i jestem pewna, że jak tylko urodzisz, to dziadek się zakocha we wnuczce lub wnusiu :))

EDYTA- no to pojadlaś :)) a ja wyslalam Toma z dziecmi i parasolkami na spacer-pada ,ale nie leje i nie ma wiatru niech sie z 40 min przewietrzą..
mi tez sie chce spac -w taką pogode to nic innego tylko spać.....

MLODA- bedzie tak jak pisze Rurka-niech sie tylko Niunia urodzi:))

Obiad się robi, M. przejął pałeczkę! :-) Zdolnego mam chłopa! :-D

Wisieńka - cześć kochana!!! :*:* Jak tam samopoczucie? Jak maluszek? Fika? :-) Kiedy masz to połówkowe?

Rurka - a którego kwietnia masz urodzinki? :-) Bo ja też z kwietnia, ale ja w tym roku 26 kończę. :-)

Młodamamusia - spokojnie, kochana, tylko bez nerwów. :* Ludzie czasem zachwoują się jak idioci, ale na to wpływu nie mamy... Olej - przecież to Twój tata, to prędzej czy później i tak się uspokoi! :tak: Zresztą mam nadzieję, ze po prostu miał gorszy dzień.

U mnie pochmurno, ale nic nie pada. ;-)

Kurcze, pare h temu jakoś tak nagle zaczęły mnie boleć plecy w odcinku lędźwiowym... I to tak naparzają, że szok! :szok::eek: Tak to jeszcze nie miałam... I coś czuję, ze cudny dzień w pracy jutro będzie, bo czuję, że mnie jakiś wirus rozkłada! :-(:crazy: Chyba zmiana klimatu w tym Londynie mi nie posłużyła... :-(

Ostatnia edycja:
dziewczyny wątpie w to ze jak sie dzidzia urodzi bedzie lepiej :(
Wiecie co on mi dzisiaj powiedział ?;(
ZE ja nie zdąrze tego dziecka urodzić ;( :-(
:-(:-( ZABOLAŁO ;(

mam ochote wyjsc z tego mieszkania i nie wracać...
Tylko gdzie ja pójde ?;(

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry