• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Cześć DZiewczyny, ja tylko na chwilkę - niestety...
powiedzcie mi bo ja już "zgupiałam...

moja @ ma być we wtorek tj 15.02 od 8dni mam podwyższoną temp w pochwie 37,6; 37,4... już myślałam że to jakaś infekcja bo staramy się 8 cykl... i jakoś nadzieja jest mała... po troszku cichaczem marzyłam o najpiękniejszej wersji :)

mierzę od kilku dni temp. pod językiem wychodzi 37 37,2.... nie wiem już co mysleć!!!!!!!!!!!!:( zrobilam test wczoraj i wyszła jedna kreska... to 3dni przed okresem, a test bardzo czuły bo "10"...
nie wiem co o tym mysleć...:szok:

reklama
obowiązki :( brak swobody :( no i finanse :( :) a latka lecą :) ja juz chce najwyższa pora. a oprócz tego ze latka lecą to mam pcos i nie jest to takie proste po leczeniu organizm nie płatał figli , więc teraz arbo powrót problemów i opóźniająca sie @ albo :) ....

Doris wlasnie, dlaczego Twoj maz nie chce dzidzi??? Bobasek to cos najpiekniejszego na swiecie :tak:;-):-)

celina2010 mialas na mnie poczekac :-( To ja jutro sama testuje.

Ostatnia edycja:
Asionek no mam nadzieje ze szybko i chciałabym rodzić tak jak MAREN szybciutko ;):-)

A ty jak sie czujesz? ;)

a dobrze :) wczoraj brzuchol bolal na wieczor , ale dzisiaj juz jest ok :)
a taki porod to chyba kazda z nas by chciala :)

Babeczki, życzę Wam miłego wieczoru i zmykam. Strasznie się już stresuję jutrzejszym pierwszym dniem w nowej pracy, wiec idę się zrelaksować... Buziaki!!!

powodzenia jutro w pracy :)

drogie panie czy ktoś zna odpowiedz na moje wątpliwości :(

skoro sie zabezpieczaliscie to raczej w ciazy nie jestes ;))
zawsze mozesz sobie test zrobic

Cześć lazurowe -pamietasz mnie? umówione jesteśmy na test jutro z ranka... cholerka a ja nie dałam rady wczoraj zrobilam!!! ale wyszła jedna krecha :( temp podwyższona...jejku nie wiem co myśleć! jestem w gorączej wodzie kąpana!!! :(

dziewczyny też tak sądze :) a on sie zaciął na całego :) hehe Mam nadzieje ze to jednak nie przypadek ze nie mam @ :) .... Moze coś się tam kluje :) ehhe czekam cierpliwie :)

Doris ja mam 19lat i planowaliśmy dzidzie z moim partnerem a tez nie mamy lekko...

Asionek no kazda by taki poród chciała ;)
ale dam rade inne moje kolezanki w wieku 15 lat urodziły i dały rade i ja nie dam ? ;) czego sie nie robi dla SYNEczka ;):-):-)

lazurowe ja chętnie z tobą potestuję :D:D:D:D:D:D dalej nutkę nadziei mam!!

KOCHANE UCIEKAM -MUSZE SIŁA WYŻSZA DO RANKA MOŻE SZCZĘŚLIWEGO :)

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry