• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
witajcie
lazurowe gratuluje serdecznie to była formalnośc:)

moje drogie przepraszam mój ANIOŁEK JEST JUŻ W NIEBIE:(

NARAZIE DAJEMY SOBIE SPOKOJ ZE STARANIAMI, MOZE POSTARAMY SIE O JESZCZE JEDNO ZA DWA LATA...ZYCZE SAMYCH SZCZESLIWYCH DNI
POZDRAWIAM MAMUSKI

reklama
celina2010, jos dzieki Wam bardzo kobietki moje ;) Borys byl jeszcze w lozku jak ja test robilam. Obudzilam go potem i

mowie: "Look, I have plus! If is minus I'm not pregnant, but is plus!" A on na to: "And what? You are pregnant?" :-D Ma

powolne myslenie. Wiadomo przeciez, ze jak minus to brak ciazy to jak ja mam plus to ze ciaza, ale on taki spiacy, ze nie

mogl zalapac :-D Ucieszyl sie bardzo i usciskal mnie i ucalowal :-) Wiem, ze bedzie caly dzien dzis tylko o tym myslal i ze

bedzie sie chwalil kazdemu :tak: Ale ja inna tez nie bede :-D

mikusia ojjj, tak bardzo mi przykro kochana... Ja tu sie ciesze, a u Ciebie taka wiadomosc... Nie martw sie kochana.

Jak nie bedziecie o dzidzi myslec, to sama do Was przyjdzie. Zobaczysz, ja tez nie myslalam, a juz mam lokatora. Wam

tez sie uda. Glowka do gory i tule mocno.

Ostatnia edycja:
mikusia tulę! będzie dobrze!

kochane powiedzcie mi czy np zrobienie testu beta daje większe szanse?????? w sensie dowiedzenia sie czy jestem w ciąży czy nie....
jest podwyższona temp już 11 dzień!!!!!!! i w pochwie i pod językiem co mam o tym myśleć?????

już sama chyba stymuluje swój organizm!!!!!!!! ;(

tak bardzo bym chciała zobaczyć wynik pozytywny!!!! i zrobić w ten dzień taką wielką niespodziankę mężusiowi!!! żebyśmy płakali ze szczęścia!!!

Ostatnia edycja:
lAZUROWE - JA SIE CIESZE ZA CIEBIE:) I CIESZE SIE ZE WAM SIE UDAŁO DBAJ O SIEBIE TERAZ FASOLKA JEST NAJWAZNIEJSZA!!!

mikusia : strasznie mi przykro... wiem co przezywasz... u mnie dopiero minal tydzien a mam wrazenie ze ta pustka trwa rok albo wiecej... potrzeba czasu!

WIEM ZE POTRZEBA CZASU - ALE BOL JEST OGROMNY
powiedz mi jos ty sie sama oczysciłas??

tak, sama. u mnie to byl 4tc+1 dzien
choc bylam zdziwiona ze po takim niby "zwyklym okresie" lekarz kazal na wszelki wypadek czekac 2 m-ce... slyszalam ze 2-3 cykle to karza czekac po oczyszczaniu... a ja poronilam dzien po dacie @... wiec nie wiem zbytnio
ide za jakies 2-3 tyg do lekarza skontrolowac szyjke czy zamknieta i zobaczyc co i jak ...

u mnie była taka syt:pojechalam do lekarza nie zrobilmi usg tylko zbadal dal duphaston kazal brac 3 razy dziennie i mialam sie zglosic w tym tyg na usg do niego...ale zaczelam mocniej krwawic i zaczely mi sie robic skrzepy, w szpitalu na usg powiedzieli ze juz po wszystkim bo w macicy nic nie ma :( nawet nie było potrzeby robienia łyzeczkowania,mam tylko wziasc antybiotyk, jade dzisiaj do prywatnej kliniki moze dowiem sie cos wiecej

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry