• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
PAULINA- mi płeć bez różnicy :)) łapię :)

WIOLA- jak po imprezie ??? no i czy dzialania byly czy mąż popil sobie :)))))))))??

RURKA- fakt,zimno nie jest-choc tyle dobrego :)

SOL,AGAPA- cześc :)

witaj agapa:-)
ja tez nie wyspana poszlam apac o 1 a potem mala postanowila sie budzic co chwile i wchodzic na mame....
ja musze podlogi pomysc po imprezie bo przykleic sie mozna
To znak że impreza udana jak jest co sprzątać

Rurka, Sol i cała reszta witajcie.
Paulinko dziękuję za fluidki. Ja marzę o synku ale już się pogodziliśmy z tym że u nas babiniec:D

Czesc

Wczoraj nie mialam czasu ale za to dzisiaj to nadrobie :-p

MaLy na szczepieniu byl bardzo dzielny,plakal przez chwilke,nie goraczkowal,zachowywal sie tak jakby nie bylo szczepienia :tak:

Tomek pojechal do Londynu,dzwonil ze jest juz na miejscu,jest 10 w kolejce a przyjmuja 4 osoby wiec mam nadzieje ze pojdzie sprawnie,nie dosc ze trzeba placic za wjazd do Lonynu £10 to jeszcze trzeba placic za parkometr £4 za godzine,normalnie zdziercy :wściekła/y:

Co do staranek czekam na sluzik plodny dzisiaj jest moj 9dc wiec jeszcze troszke sobie poczekam :tak:

witaj rureczko:-)
paulinka nalapalam a jakiej plci to niedlugoo sie dowiemy co?
sol a co z tym lebkiem co?
mama bylo bylo .... kurde kosci mnie wszystkie bola....mojemu M smalowala salatka z kabanopsami ( on jak w czym nie ma miesa to jesc niechce) , a moja tesciowa nie mogla sie nachwalic salatki z brokulami... a dzieciaki zjadly pol sernika
czesc edytko:-)wczoraj pytalam ale pewnie juz zaginol gdzies ten post. czemu nie mozecie wyrobic Natanowi paszportu w polskiej ambasadzie w londynie?

Ostatnia edycja:
czesc kobitki :)
wiola jak imprezka udana? jedzonko smakowalo ??
ja kolejny dzien mam coraz slabsze przeczucie, starania narazie zaprzestane ze wzgledu na bardoz pozne powroty meza i oboje padnieci jestesmy, wiec dzialalismy tylko do 18 dc, zobaczymy ....
u nas tez napadalo, i jak ogladalam wczoraj pogode ze po weekendzie w nocy mrozy do -20 to ja dziekuje, JA CHCE WIOSNE!!!!!!!!!!

EDYTA- cześć kochana...no zdziercy,ale niech mąż wszystko zalatwi i bedziecie mieli dokumenty jak trzeba:)
no i wypatruj śluziku,wypatruj :))
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& zacisniete za dzialania :))

WIOLA- no to git ,ze to co naszykowalaś smakowalo i że dziania byly :))
ciesze sie ,ze wszystko udane :)

GUMISIA-jeszcze kilka dni i sie wyjaśni:))

dziewczyny caly czas czuję lewy jajnki-takie kłucie -czy to znaczy ,ze jeszcze owu nie bylo???dziś mam 15 dzień cyklu a mam 25- 27 dniowe cykle..
dzialaliśmy 9,11 i 13 dnia cyklu i chyba dziś też podzialamy ,co ??
Owu wedlug usg mialam mieć 12,13d.c. bo pechol byl tuż przed pęknięciem we wtorek a dziś piątek a ja czuje jajnik...

Ostatnia edycja:
wiola - wczoraj było u mnie słoneczko a dzisiaj śnieg pada - ciśnienie poleciało więc jako meteopatka... grrrrr :wściekła/y:

agapa - ty po kilka razy jeszcze w nocy wstajesz? :szok:

SOL- ja już wczoraj zapadana bylam a przez noc caly czas sypie i teraz też ,wiec znowu bede auto odśnieżać jak bede jechala po Miksonka a potem po Zuze..

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry