• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Ja bym się nie zmusiła do takiego wstawania. Ale ja za to kilka razy w nocy wstaję do Majki

Dobrze to ja też już idę pa lulu. Dobranoc staraczki

Ostatnia edycja:
Jej dopiero nadrobilam ale sie napisalyscie :-) kurcze jakos malo czasu ostatnio mam zeby tu wpasc. No nic ja zmykam bo jutro rano do pracy na 7:30 :baffled:

rurka ja mam cykle 29 dni i owu 17-18 dc wiec ty tez mozesz byc jeszcze przed.

Dobrej nocki

Babeczki, dojechałam do domku, zjedliśmy z M. kolacje, pogapiliśmy sie w TV, a teraz spać, bo jutro na rano do pracy...

Życzę Wam dobrej nocki! :-)

Hej wszystkim!

No no, godz. 7, a ja jestem pierwsza! :-D Wstawać śpiochy! :-D

Miłego dnia Wam zyczę, a sama zmykam do roboty niedługo. Dziś będę pracowała z nową szefową, więc nie będę mogła wlecieć w ciągu dnia. :eek:

hej kobietki- witam porannie -ale sie babeczki wczoraj nam kłóciły:no:

a ja dzis rozjechana-moj syn prawie cala nocke laził między naszym łóżkiem a swoim, o 4 rano się wkurzyliśmy i kazaliśmy mu spać u siebie-zasnął po 5 a o 6 pobudka...tragedia, kawka juz dzisiaj obalona-taka słaba z mleczkiem (nie linczujcie ciężarnej) i princeska maxi wciągnięta:-)
pozdrawiam i życze miłego dzionka

reklama
witam sie i ja:tak:
dzieci w przedszkolu,balam sie ,ze ich nie dowiozę bo tyyle śniegu napadalo:szok:no ,ale kto jak nie ja:-D:-D:-D:-D

teraz zjadlam śniadanko,kakao wypite.

poodkurzam zaraz i wstawie pranko..

PALEMKA- fajnie,ze juz jesteś z nami i że lepiej sie czujesz psychicznie!!!ściskam Cie mocno..

MARY- przyjemnego dnia :)

PAULINA- hejka,czyli mówisz nie wyspana??ja spalam calą noc do 7.20(bo tak nastawiam budzik) i nadal bym spala...dobrze ,ze jutro sobota to Tom zejdzie z dziećmi na dół rano a ja bede mogla sobie pospać bez budzika

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry