• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
dzieki gosiane. mejl doszedl. bede jutro wszystko wprowadzac w tabelke i porzadkowac. im wiecej na raz do wprowadzania tym lepiej, bo sie na biezaco klasyfikuje objawy.

agape -no pytaj :)

Bo ja nie wiem o co chodzi z tą szyjką. Piszecie że sobie ją badacie i raz jest twarda, zamknięta, otwarta.... Możecie mi to wytłumaczyć?
Ja tak z czystej ciekawości. Ciemna jestem

super jest szyjka opisana w niezbedniku staraczki (ostatni post na pierwszej stronie) - jeden z glownych watkow (te 4 pierwsze watki u gory) na forum staraczkowym.

dodam tyle, ze jest to niezla wyszsza szkola jazdy. miekka, twarda - proste, ale reszte dopiero po dwoch cyklach zaczelam lapac o co chodzi :)

Ostatnia edycja:
agapa - lepiej niż tam ci nie powiem :-p

Spadam spać :-)
Dobranoc i nie kłócić się na wątku - na priwach można :-)

sol, wiesz jak to jest. moda nie ma a myszy harcują ;-) (tfu tfu tfu na pw oczywiscie)

Ostatnia edycja:
Dobry wieczór ;-)

co tam moje kochane ?;)
ja to padam z nóg troszke sobie pospałam po szkole ale to i tak za mało jak dla mnie ;)

Mama taak mały kopie kopie ;) chyba bedzie z niego pilny uczeń bo jak byłam w szkole to kopał i wiercił sie ze nie wiedziałam jak mam usiedzieć ;)
A tak się martwiłam... :-(

Jest tu ktoś ?:-)

reklama
agapa - w co grasz? ja uwielbiam grac :) choc od kiedy nie pracuje staram sie nie grac, bo jak sie wciagne, to nie przestane :)

młoda - super, że mały kopie! :) musi przeciez trenowac przed skokiem w dal, ktory go za ok 15 tygodni :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry