• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Ja kiedyś słyszałam że 3 dzieci to już patologia.
No tak na tylu m2 to ciężko. My mamy własny domek, ale też za luźno nie będzie ale inni mają gorzej i nie narzekają ja też nie narzekam i cieszę się z tego co mam:-D
Pok wyślij mi pytanka do tej tabelki to też się dołoże z wiadomościami chociaż częściowymi narazie ale coś będzie

palemko- a dziękujemy :-D Karola jest siostrą pełną gębą :-p Emilka daje chwilami czadu ale ogólnie spokój a ja... zaczynam się czuć niewyspana :-D A koleżanka wróciła o 18 z roboty i padła jak szmatka rozłożona czymś - dopiero przed 20 odebrała mojego sms-a i zadzwoniła z przeprosinami :sorry: A że pracuje po 8 godzin w trasie codziennie to nie mam żalu aż tak wielkiego. Obiecała że jutro zajrzy jeśli jej nie rozłoży to dzisiejsze bo nie chce mi dzieci zarazić jakby co :-) Cieszę się naprawdę że wróciłaś bo martwiłam się słoneczko :sorry:

agapa - ja po przejściach swoich całuję dziewczynki jak często się da :-p

pok - dopiero maila odebrałam :-p masz tyle czasu ile ci trzeba :-p tylko pisz zwięźle i na temat :-p

A mój mąż ciągle mi wypomina że sobie dom zapiździł :-p bo 3 baby i 1 chłop :-p Ale w dziewczynach zakochany :-p

Czesc kobietki! Tak Was tu podczytuje wieczornie ;) A ja to parke bym chciala. Moga byc za jednym razem :-D A moj B. to o 4 marzy, ale mowie mu, ze to wykluczone, niech se z glowy wybije. Nie na moje nerwy. 2 w zupelnosci wystarczy :tak:

Gumisia a co do Twoich objawow to ja tak wlasnie mialam. Tez bardzo wczesnie to mnie naszlo, czyli bole podbrzusza

(jakby klucie), bardziej senna bylam, mialam tez wiekszy apetyt, ktory zanikl teraz. A siusiu robic tez biegalam czesto i to

zostalo ;) Ja owulke mialam w 13dc, bo ja czulam, wiec jestem pewna, a testowalam 1 dzien przed terminem @ i wynik

pozytywny. Mam nadzieje, ze u Ciebie bedzie podobna sytuacja. &&&&&&&&&&&&& mocno zacisniete ;)))))

pok - szalona !!!:-)
sol - a no nie trzeba sie martwić, palmy tak mają , że czasem muszą same pobyć, co by im palma nie odbiła ;-)
rureczko - wracaj i się nie denerwuj ... będzie dobrze, musisz tylko być bardziej cierpliwa, czas oczekiwania nie jest przyjemny dla żadnej z nas, ale w grupie jest zawsze raźniej, nie ma co się dąsać ;-)
agapa - czesc my przez tą moją przerwe, też nie zdążyłyśmy się poznać :)

Dobra spadam .... do usłyszenia !!!

palemko - nie znam się na palmach :-p nie mam ręki do roślinek :-p miło że wróciłaś :-) ciesem siem :-D

Idę się przebrać bo spać najwyższa pora :-D

pok - dopiero maila odebrałam :-p masz tyle czasu ile ci trzeba :-p tylko pisz zwięźle i na temat :-p

A mój mąż ciągle mi wypomina że sobie dom zapiździł :-p bo 3 baby i 1 chłop :-p Ale w dziewczynach zakochany :-p
Mój ma 4 baby w domu i kolejne to też pewnie będzie kobitka:-D:-D:-D Z chłopca już zrezygnowaliśmy bo chyba nie mamy szans, ale ... może

Czesc kobietki! Tak Was tu podczytuje wieczornie ;) A ja to parke bym chciala. Moga byc za jednym razem :-D A moj B. to o 4 marzy, ale mowie mu, ze to wykluczone, niech se z glowy wybije. Nie na moje nerwy. 2 w zupelnosci wystarczy :tak:

Gumisia a co do Twoich objawow to ja tak wlasnie mialam. Tez bardzo wczesnie to mnie naszlo, czyli bole podbrzusza

(jakby klucie), bardziej senna bylam, mialam tez wiekszy apetyt, ktory zanikl teraz. A siusiu robic tez biegalam czesto i to

zostalo ;) Ja owulke mialam w 13dc, bo ja czulam, wiec jestem pewna, a testowalam 1 dzien przed terminem @ i wynik

pozytywny. Mam nadzieje, ze u Ciebie bedzie podobna sytuacja. &&&&&&&&&&&&& mocno zacisniete ;)))))

Ja też zawsze chciałam bliźniaki ale nie wyszlo:-( Kochana nie mów KONIEC U mnie każdy kolejny poród był łatwiejszy:tak:

No witaj Palemko może uda nam się nadrobić:)

Wiecie co mam do was pytanie ale boję się pytać że mnie ktoś zaraz zjedzie. Pok ciebie się troszkę boję :D:D:D:D

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry