Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Karola jest siostrą pełną gębą
Emilka daje chwilami czadu ale ogólnie spokój a ja... zaczynam się czuć niewyspana
A koleżanka wróciła o 18 z roboty i padła jak szmatka rozłożona czymś - dopiero przed 20 odebrała mojego sms-a i zadzwoniła z przeprosinami
A że pracuje po 8 godzin w trasie codziennie to nie mam żalu aż tak wielkiego. Obiecała że jutro zajrzy jeśli jej nie rozłoży to dzisiejsze bo nie chce mi dzieci zarazić jakby co :-) Cieszę się naprawdę że wróciłaś bo martwiłam się słoneczko 

masz tyle czasu ile ci trzeba
tylko pisz zwięźle i na temat 
bo 3 baby i 1 chłop
Ale w dziewczynach zakochany 
A moj B. to o 4 marzy, ale mowie mu, ze to wykluczone, niech se z glowy wybije. Nie na moje nerwy. 2 w zupelnosci wystarczy 
nie mam ręki do roślinek
miło że wróciłaś :-) ciesem siem 

Mój ma 4 baby w domu i kolejne to też pewnie będzie kobitkapok - dopiero maila odebrałammasz tyle czasu ile ci trzeba
tylko pisz zwięźle i na temat
A mój mąż ciągle mi wypomina że sobie dom zapiździłbo 3 baby i 1 chłop
Ale w dziewczynach zakochany
![]()

Z chłopca już zrezygnowaliśmy bo chyba nie mamy szans, ale ... możeCzesc kobietki! Tak Was tu podczytuje wieczornieA ja to parke bym chciala. Moga byc za jednym razem
A moj B. to o 4 marzy, ale mowie mu, ze to wykluczone, niech se z glowy wybije. Nie na moje nerwy. 2 w zupelnosci wystarczy
Gumisia a co do Twoich objawow to ja tak wlasnie mialam. Tez bardzo wczesnie to mnie naszlo, czyli bole podbrzusza
(jakby klucie), bardziej senna bylam, mialam tez wiekszy apetyt, ktory zanikl teraz. A siusiu robic tez biegalam czesto i to
zostaloJa owulke mialam w 13dc, bo ja czulam, wiec jestem pewna, a testowalam 1 dzien przed terminem @ i wynik
pozytywny. Mam nadzieje, ze u Ciebie bedzie podobna sytuacja. &&&&&&&&&&&&& mocno zacisniete))))