malapralinka
Fanka BB :)
No ja tak wlasnie pomyslalam, ze napewno sie przydadza;-)
Tak bym chciala zeby wszystkim sie udalo...
Tak bym chciala zeby wszystkim sie udalo...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A ponarzekaj sobie, kto inny cię wysłucha jak nie my?:-)sol - szwajcarskie wina - fu!kocham szwajcarie ale z winami niech sie schowaja, no chyba, ze biale - to jeszcze da sie trafic.
mama - no to u mnie troche inaczej. Temp skok byl i sie utrzymuje. sluzu bylo wiecej. cycki bolaly. szyjka miekko, niska, otwarta. jedyne co to negatywne testy owu, a wszytsko inne jak ta lala. Powiedzial, ze najwyrazniej hormon wzrasta jak nalezy ale nie na tyle, zeby test wykryl albo po prostu test nie zadzialal dobrze (co sie zdarza tak samo jak w przypadku HPT), a pozniej np. przed samym peknieciem opada.
Zla jestem, ze poltora roku juz staran a on dopiero teraz to znalazl. Obliczyl, ze jesli np. z tego jajnika prawie nigdy nie ma owu, to juz czas staran z 18 m-cy robi sie tylko 9 z owu, wiec mam brac leki i probujemy dalej 3-4 miesiace.
Ciekawi mnie ta akupunktura. Podobno wiara cuda czyni, wiec sobie wmawiam, ze wierze, ze taka magia dziala... dupny nastroj mam. nie bede wam tu smucic dzisiaj, chyba ze cos mi jeszcze przyjdzie do lba.
mama a zasztrzyk pregnyl to wlasnie progesteron? a czym w takim razie jest clo?
bisou kochane.
owu nie bylo, w ciazy nie bede na pewno tym razem, wiec przez dwa tygodnie moge chlac, cpac, palic i sie uzwierzęcać ;-)
Jacy?????Boooooziu, jacy idioci przylaza do mnie do sklepu, to pojecia nie macie!!!![]()
To przytul się do mnie. Chociaż ci babeczki zostałyA ja dalej czekam :-(
Kumpela miała być godzinę temu :-(
Czuję się jak idiotka, znowu mnie ktoś wystawił do wiatru :-( Karola tylko zyskała babeczki :-(
Idę sobie w kąciku popłakać :-(

Ewula, Mary, Gumisia, Mamita ten test mnie załamał ;(
jeszcze sie okaże, że wcale nie mam owulacji ;(;(;(