• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Dziewczynki spokojnie. Obie macie dziś gorszy dzień i chyba nerwy puściły. Każdemu się to zdaża. Może dajcie sobie czas i jutro bedą lepsze humorki.

Hej Agapa - my chyba jeszcze nie miałyśmy przyjemności sobie pogadać :-) Po cichu cię podziwiam że chcesz jeszcze jednego maluszka :-)

Chyba się wtrącę !!!
rurka - bez przesady, przecież pok Cię przeprosiła ...
Dziewczyny wyluzujcie !!! Wspierać się tu macie, a nie !!!

czesc sol !!! Dawnośmy się nie widziały :)

Hej Agapa - my chyba jeszcze nie miałyśmy przyjemności sobie pogadać :-) Po cichu cię podziwiam że chcesz jeszcze jednego maluszka :-)

No jeszcze nie miałyśmy okazji. Możesz podziwiać i głośno. No tak w tych czasach to mało kto chce tyle dzieci. Z reguły to 2 -3, a ja bym mogła mieć i 6 ale to będzie już ostatnie , no... chyba że zacznę grać w totka i wygram kilka mln:-D:-D:-D

sol - a dziękuję, nie jest źle ... uczucie bezradności mija, nie wiem na jak długo, oby jak najdłużej :) Jest ok !
Brakuje mi Was bardzo ... I wreszcie się odzywam ... Powiedz no mi tutaj szybko, co to za koleżanka Cię wystawiał (chyba dobrze się doczytałam wczesniej), zadzwoniła chociaż, że się nie zjawi ? Qrde ludzie to parapety !!! Jak się odnajduje Karolcia w roli starszej siostrzyzki ? No i jak Ty się czujesz jako podwójna mamusia ?

agapa - buahaha - tak samo mówię :-D jak wygram 6 w totka to trójka minimum :-D bo póki co to na 47m2 już nam ciasno :sorry: A niestety teraz przeważa model 2+1 a nie 2+2 lub jeszcze rzadziej 2+3 a wyżej to już wg nauczycieli patologia i w ogóle :sorry: :-p

reklama
poooooooooooooooooooooooooook !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
szkoda, że nie widzisz jak mi sie teraz "gemba" smieje :-D:-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry