• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Paulina - piekne foteczki! I Ty slicznie wygladasz z tym brzuszkiem! :tak:

Kurcze, jeszcze 14 minut, zaraz jajo zniose! Zmykam w takim razie powoli przygotowywac sklep do zamkiniecia i odstraszac klientow, ktorzy uwielbiaja wlazic tabunami za 5 osma!!! Dzis musze zdazyc na pociag, wiec jak mi ktos wlezie to go wyprosze! :crazy: Straszny brak szacunku dla pracownikow sklepow w tym kraju!

Buziaki i wlece pozniej z domku!

reklama
jak jeszcze bede miala czas i checi to dodam inne fotki-te sa tak na poczatek;)
Gumisia-czesto objawy ktore kojarza nam sie ciazowo sa na @-niestety ale nie chce cie martwic

Ewula-jeszcze nie wiem kto to

MARY- leć ,papa :)

GUMISIA- no wczesnie troche te objawy ,ale wiesz -każda ciąża inna :)

PAULINA- i rośnij na zdrowie dla maluszka:))

no Mamo-tylko kto zgubi potem te kg? kurcze ostatnio dokucza mi kregoslup i sie normalnie boje co bedzie na koniec ciazy

oki ja mykam-syna spac polozyc, do jutra papa

Hej Laseczki;-)
Wpraszam sie do Was na chwile, zeby przeslac porcje ciazowych fluidkow;-)
Buziaki
url
url
url
url
url

reklama
paulinka tylko wiesz problem w tym ze ja nie mam w ogole objawow na @, wiec ewentualnie zawroty glowy sobie tlumacze zakrzepica, opuchniecie ze moze sole za duzo ostatnio, bol brzucha ze moze jakis stan zapalny, pecherz to samo, sennosc ze wczensiej wstalam i tak sobie to wszystko tlumacze, zeby nie oszalec, bo ja na @ to tylko na slodycze mnie ciagnie ale to jakies 2 dni przed wiec nic mi to nie mowi a ewidentnie sie cos dzieje i to samo co w poprzedniej ciazy, wiec laski jak sie rozczaruje to ja ide do lekarza i w lustro nie spojrze ze sie tak nakrecilam :( no i wlasnie mamitka gdyby to bylo w przyszlym tygodniu to juz w ogole luzik, ale to jakos bardzo wczesnie wszystko,......

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry